Γεννηματά : «Ο Τσίπρας κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα πριν φτάσει ο λογαριασμός των 14 δισ. στον λαό»




Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τον ότι παραβιάζει το Σύνταγμα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα για να μην προλάβει να φτάσει ο λογαριασμός των 14 δισ. ευρώ στο λαό και για να μην συνειδητοποιήσει τι έχει υπογράψει και πόσο έχει αποτύχει η διαπραγμάτευσή του», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ομολόγησε την αποτυχία του, την αδυναμία του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Δραπετεύει… Όποτε χρειάζεται να δράσει επιλέγει την απόδραση. Φανταστείτε να έχει καταρρεύσει ένα κτίριο, μέσα να βρίσκονται εγκλωβισμένοι άνθρωποι, να έχουν πάει ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, και αφού πρώτα βγάζουν τα μπάζα, και  είναι έτοιμοι να βγάλουν τους ανθρώπους ο δήμαρχος να λέει στοπ δεν ελέγχω απόλυτα το δημοτικό μου συμβούλιο», ανέφερε.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν τα μέτρα έπρεπε πρώτα να συζητήσουν την εξειδίκευσή τους, ένα οδικό χάρτη εφαρμογής τους και την αξιολόγηση από τους δανειστές, και μετά να συζητήσουν για το ενδεχόμενο εκλογών. «Η αυτοδυναμία είναι μια ακόμη αυταπάτη, μόνο μαζί μπορούμε, κανένας μόνος του δεν μπορεί να αναλάβει το βάρος της κρίσης», σημείωσε.

«Χιλιάδες άνθρωποι που μας είχαν γυρίσει την πλάτη τώρα γυρίζουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε, εκφράζοντας την ελπίδα της για ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ. Επιβεβαίωσε, επίσης, ότι γίνονται συζητήσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου και τη ΔΗΜΑΡ για τη συμπόρευση όλων των προοδευτικών κεντροαριστερών δυνάμεων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: