Γεύμα προς τιμήν των πολιτικών αρχηγών, παραθέτει στο Προεδρικό Μέγαρο ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Στο γεύμα συμμετέχουν: Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης.

Επίσης, εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, λόγω απουσίας του γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρη Κουτσούμπα, ο Αθανάσιος Παφίλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και η πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, Φώφη Γεννηματά.

Ευχάριστη και φιλική ήταν η ατμόσφαιρα που επικράτησε μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, πριν παρακαθήσουν στο γεύμα που τους παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Απευθυνόμενος προς τους πολιτικούς αρχηγούς ο Προκόπης Παυλόπουλος τους είπε: “αρθήκατε στο ύψος των περιστάσεων παρά τις όποιες διαφορές σας και αυτό σας το αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός”.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: