Μαξίμου: Ο ελληνικός λαός έστειλε σημαντικό μήνυμα στην Ευρώπη μέσα σε δύσκολες συνθήκες




Σημαντικό μήνυμα μέσα σε δύσκολες συνθήκες προς την Ευρώπη ήταν αυτό που έστειλε σήμερα ο ελληνικός λαός, ανέφερε πριν από λίγο κυβερνητική πηγή. Αυτό που προέχει τώρα είναι η ενότητα και η ομοψυχία, ανέφερε η ίδια πηγή.

— Εγγυηθήκαμε και διοργανώσαμε το δημοψήφισμα με αίσθημα ευθύνης για τη χώρα, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης.

Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διοργανώθηκε το δημοψήφισμα συμπλήρωσε ο κ. Βούτσης. Ο υπουργός χαρακτήρισε υποδειγματική τη συμπεριφορά των πολιτών, που προσήλθαν στις κάλπες σε ποσοστό άνω του 50% του συνόλου των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους της χώρας. Ευχαρίστησε δε όλους του παράγοντες που συνέβαλαν στη διενέργεια του δημοψηφίσματος.

Η επίσημη εκτίμηση του αποτελέσματος, σύμφωνα με τον κ. Βούτση θα γίνει στις 21:00.

— Απάντηση στα όσα δημοσιεύτηκαν σχετικά με τις φερόμενες δηλώσεις του για συμφωνία με τους θεσμούς μέσα σε 24 ώρες, έδωσε, μέσω του twitter, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

«Σε 24 ώρες θα μπορούσαμε να έχουμε μια συμφωνία, είπα. Αλλά, τα τοξικά μας ΜΜΕ έσπευσαν να αναφέρουν ότι προέβλεψα μια συμφωνία εντός 24 ωρών. Τι να πει κανείς;», έγραψε ο κ. Βαρουφάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: