Κουτσούμπας: Το ψευδεπίγραφο Όχι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χρυσής Αυγής, σημαίνει συνέχιση των ίδιων πολιτικών




“Στο δημοψήφισμα-φιάσκο της Κυριακής, ο λαός μπορεί με κάθε πρόσφορο τρόπο και με το άκυρο και με το λευκό και με την αποχή, να ακυρώσει τα μνημόνια και της τρόικα ΕΕ – ΕΚΤ – ΔΝΤ και της ελληνικής κυβέρνησης» αναφέρει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε αποκλειστική δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Όσοι την Κυριακή ψηφίσουν “Ναι” (των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) ή “Όχι” (των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή) στην πραγματικότητα ψηφίζουν συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής, των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων με παλιά και νέα μνημόνια – ψηφίζουν συνέχιση των πολιτικών που μας έφεραν έως εδώ, δηλαδή της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος, με το λαό να πληρώνει ένα χρέος που δεν το δημιούργησε ο ίδιος» αναφέρει στην συνέχεια της δήλωσής του.

“Καλούμε όλους αυτούς που μας προσεγγίζουν στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς της Ε.Ε., της μεγαλοεργοδοσίας, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Καλούμε τους αγωνιστές που πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουν μέρα με τη μέρα να αθετούνται όλες οι προεκλογικές του υποσχέσεις, να μην ακυρώσουν τις ελπίδες τους ψηφίζοντας το ψευδεπίγραφο “Όχι” των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χρυσής Αυγής. Να συσπειρωθούν γύρω από το ΚΚΕ για να ανοίξει ο δρόμος σε ρήξη με την Ε.Ε. το κεφάλαιο και την εξουσία τους. Να ξημερώσουν πραγματικά καλύτερες μέρες για εμάς και τα παιδιά μας» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

«Η δύναμη είναι του λαού» δήλωσε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ

«Ο ελληνικός λαός να μην επιτρέψει να μεταφραστεί η αυριανή ψήφος του σε ψήφο υποστήριξης των αντιλαϊκών μνημονίων που έρχονται, της αντιλαϊκής πολιτικής, της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, της χρεοκοπίας ενός ολόκληρου λαού, να μην υποκύψει στα εκβιαστικά διλήμματα απ’ όπου κι αν προέρχονται, είτε από τους μεν, είτε από τους δε» δήλωσε ο Δημ. Κουτσούμπας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι.

«Όσοι πάνε να ψηφίσουν να ρίξουν στην κάλπη με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν έτσι ώστε να εκφραστεί η αντίθεσή τους, η αντίστασή τους, την πρόταση του ΚΚΕ με οποιοδήποτε τρόπο επαναλαμβάνουμε, είτε με άκυρο, είτε με λευκό, ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο» πρόσθεσε.

«Η δύναμη είναι του λαού. Και αύριο στο δημοψήφισμα, αλλά κυρίως από τη Δευτέρα θα συναντηθούμε ξανά όλοι μαζί, εργάτες, υπάλληλοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, αγρότες, νέοι και νέες, συνταξιούχοι στον αγώνα για να μην χρεοκοπήσει ο λαός, για άμεσα μέτρα ανακούφισης, για να έρθουμε τελικά σε ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους. Αυτή είναι η πρόταση του ΚΚΕ, αυτήν καλούμε τον ελληνικό λαό να ενστερνιστεί, να την κάνει δική του και να την παλέψει κάθε ώρα, κάθε μέρα από εδώ και πέρα» κατέληξε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: