Το χαμένο πεντάμηνο ανέβασε πάρα πολύ τον λογαριασμό, λέει ο Ευ. Βενιζέλος




«Η ανακούφιση, γιατί η χώρα αποφεύγει την καταστροφή με την οποία την απειλούσε η ίδια η κυβέρνηση της – πέντε χρόνια μετά το 2010- δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός πως φθάσαμε εδώ με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Το χαμένο πεντάμηνο ανεβάζει πάρα πολύ το λογαριασμό», σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την κατ αρχήν συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με τους εταίρους.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ο ελληνικός λαός καλείται να υπαχθεί σε υφεσιακά μέτρα και επαναλαμβάνει ότι «το mail Χαρδούβελη φαίνεται ως παιδική χαρά μπροστά στον κατάλογο μέτρων που συμφωνεί η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα».

Σχετικά με το χρέος ο πρώην πρόεδρος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι «πρέπει να γίνει κατανοητό πως μόνη λύση για το χρέος είναι να συνεχίσουμε πάνω στα χνάρια του 2012. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη επιτέλους να παραδεχθεί μια ιστορική αλήθεια που συκοφάντησε και συγκάλυψε».

Όσο για το αναπτυξιακό πακέτο ευχήθηκε να έρθει, αλλά , όπως δήλωσε «αυτά είναι κονδύλια κοινοτικά και εθνικά που υπάρχουν και που η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει το τελευταίο πεντάμηνο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: