Πρωτοβουλίες Τσίπρα προαναγγέλλει το Μαξίμου, ενημέρωση Σταύρου, Φώφης και… Ντόρας




Η κυβέρνηση επιθυμεί να κρατηθούν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας με τους εταίρους, ενώ προς την κατεύθυνση αυτή, αναμένεται να αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός προχωρά και σε ενημέρωση, του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, της νεοεκλεγείσας προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, και της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη, αύριο, ενώ όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, νωρίτερα σήμερα, ο κ. Τσίπρας είναι ανοιχτός για ενημέρωση σε όποιον πολιτικό αρχηγό των κομμάτων του συνταγματικού τόξου, το ζητήσει.

Επιπροσθέτως, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει αύριο την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναμένεται πιθανόν εντός της εβδομάδος σύγκληση του κυβερνητικού συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα συνεδρίασε η πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης, όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα και τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης η οποία τελεί εν αναμονή της πρόσκλησης των θεσμών.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι αν οι θεσμοί προσκομίσουν στη διαπραγμάτευση κάτι καινούργιο, τότε ενδέχεται και η κυβέρνηση να τοποθετηθεί από την πλευρά της με κάτι καινούργιο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: