Ασφαλές κρίθηκε το αεροσκάφος της Air France που προσγειώθηκε στo JFK έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα




Ασφαλές κρίθηκε το αεροσκάφος της γαλλικής εταιρείας Air France που είχε προσγειωθεί χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι της Νέας Υόρκης, μετά από ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του FBI.

Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού με προορισμό τις ΗΠΑ και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι της Νέας Υόρκης για λόγους ασφαλείας, συνοδευόμενο από αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη, μετά από ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αεροσκάφος της γαλλικής εταιρείας Air France, που εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού με προορισμό τις ΗΠΑ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι της Νέας Υόρκης για λόγους ασφαλείας, συνοδευόμενο από αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη, μετά από ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση 22 μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο για να ερευνηθεί, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Επικαλούμενο ανώνυμη πηγή, έναν ανώτερο Αμερικανό αξιωματούχο, το ABC ανέφερε πως το αστυνομικό τμήμα του Μέριλαντ, που διαχειρίζεται συγκέντρωση μυστικών πληροφοριών, έλαβε ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα για ύπαρξη χημικών όπλων στο αεροσκάφος. Το ABC ανέφερε πως η απειλή δεν θεωρήθηκε αξιόπιστη.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αεροσκάφος της γαλλικής εταιρείας Air France που εκτελεί πτήση από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού με προορισμό τις ΗΠΑ συνοδεύεται από αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη στο αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι της Νέας Υόρκης για λόγους ασφαλείας…

Αυτό προέκυψε μετά από ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα, ανέφερε το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι WABC.

Το αεροπλάνο αναμένεται να προσγειωθεί σε ασφαλές σημείο για να ερευνηθεί, πρόσθεσε η τηλεόραση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ (Φ.Γ.)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: