Κύπρος: Άνοιγμα στην κινεζική αγορά κάνει η ελεύθερη Αμμόχωστος




Της Φανίτσας Ζαννέττου, ΚΥΠΕ

Άνοιγμα προς την αγορά της Κίνας σε θέματα τουρισμού και επενδύσεων κάνει η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου φιλοξενώντας το πρώτο Κύπρο – Κινέζικο φεστιβάλ με την ονομασία «Ο δρόμος του μεταξιού» με την συμμετοχή 15 σχεδιαστριών-μανεκέν από την Κίνα.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου στο ξενοδοχείο Adams Beach Hotel στην Αγία Νάπα και περιλαμβάνει την παρουσίαση δημιουργιών Κινέζων σχεδιαστριών μόδας από μετάξι.

Επίσης θα διεξαχθεί και διαγωνισμός ομορφιάς μεταξύ ερασιτεχνών μανεκέν ηλικίας 40 – 55 ετών που είναι παράλληλα και οι σχεδιάστριες των δημιουργιών από μετάξι».

Η εκδήλωση «έχει φιλοξενηθεί σε πολλές χώρες με μεγάλη επιτυχία και έχει βοηθήσει στο να γνωρίσουν οι διάφορες χώρες την Κινεζική κουλτούρα, ενώ έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη των σχέσεων της Κίνας με τις χώρες που έχουν φιλοξενήσει παρόμοια φεστιβάλ».

Η Επαρχία Αμμοχώστου προστίθεται στην ανακοίνωση «φιλοξενώντας την συγκεκριμένη εκδήλωση φιλοδοξεί να κάνει άνοιγμα προς την αγορά της Κίνας τόσο στο τομέα του τουρισμού όσο και στον τομέα των επενδύσεων και των ακινήτων».

Η εκδήλωση θα αρχίσει γύρω στις 18.30 το απόγευμα και μετά την επίδειξη μόδας θα ακολουθήσει δείπνο, για το οποίο κρατήσεις μπορούν να γίνουν στα τηλέφωνα 23840000 και 96864428.

Παρόμοιες εκδηλώσεις «θα ακολουθήσουν στην Κύπρο και στην Κίνα που αναμένεται να βοηθήσουν στην προβολή της Επαρχίας Αμμοχώστου στην Κίνα και στην σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών».

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: