Σοκαριστική η απολογία του 27χρονου παιδοκτόνου, αφηγήθηκε πως σκότωσε την τετράχρονη Αννυ




Σοκαρισμένες ανακρίτρια και εισαγγελέας άκουγαν επί ώρες τον 27χρονο παιδοκτόνο να μιλά για “το κοριτσάκι του” και για την τύχη που επιφύλαξε στο άψυχο σώμα της τετράχρονης. Νηφάλιος, σαν όλα αυτά που περιέγραφε να μην έγιναν από τον ίδιο, ανέφερε με “συγκλονιστικές λεπτομέρειες” όσα έκανε στο σπίτι του στο νεκρό σώμα του παιδιού του, όσα έκανε στη συνέχεια για να εξαφανίσει τα ίχνη της φρίκης.

Ο 27χρονος, που αρχικά είχε αποφασιστεί να κρατηθεί στις φυλακές Τρικάλων αλλά τελικά θα μεταφερθεί στην Κέρκυρα, την θεωρούμενη πιο σκληρή φυλακή της χώρας, ανέφερε σε ανακρίτρια και εισαγγελέα όσα ήδη έχει ομολογήσει στους αστυνομικούς με «ακόμα πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες» που θα κλόνιζαν ακόμη και τον πιο σκληρό άνθρωπο.

Μόλις χθες, ο Stanislav Bakardzhiev στην ομολογία του στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν σκότωσε την Άννυ αλλά την βρήκε νεκρή. «Δυο τρεις μέρες πριν τη Μεγάλη Παρασκευή -φέρεται να ανέφερε στην προανακριτική του ομολογία- το παιδάκι μου, ενώ κοιμόταν, άρχισε να ανασαίνει βαριά και να φαίνεται ότι κάτι έχει. Ξύπνησα την επόμενη μέρα και είδα ότι το παιδί είχε μπλε χέρια και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Την ξύπνησα, αλλά το κορμάκι της ήταν σαν πέτρα. Λυπήθηκα πολύ και την άφησα στον καναπέ μέχρι το βράδυ γιατί δεν ήξερα τι να κάνω».

Ο 27χρονος περιέγραψε, χθες, ψύχραιμος στους αστυνομικούς, αλλά και σήμερα στην ανακρίτρια, τι ακριβώς έκανε στο νεκρό κοριτσάκι αλλά και αμέσως μετά. «Αφού τα πέταξα όλα μέχρι το βράδυ της Κυριακής μαζί με τις κουβέρτες, τα χαλιά και ό,τι άλλο είχε λερωθεί με αίμα, καθάρισα το σπίτι όσο καλύτερα μπορούσα. Καθάρισα και τα σιφώνια εξωτερικά γιατί είχε κι εκεί αίμα».

Και ύστερα ο 27χρονος, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στις αρχές, κάλεσε στο σπίτι του «τον φίλο μου τον Νικολάι» γιατί «ήθελα πολύ να μιλήσω σε κάποιον, αποφάσισα να του πω τι έγινε. Επειδή με έβλεπε διστακτικό μου είπε “πάμε να “γίνουμε} και μετά να μιλήσουμε”. Μόλις αγοράσαμε πρέζα ξεκίνησα να του λέω τα πάντα».

Panousis_Giannis

«Υπάρχει κώδικας τιμής στις φυλακές», λέει ο Πανούσης: «Πολύ γρήγορα θα έχουμε θάνατο του δράστη»

Νεκρός θα είναι σύντομα ο 27χρονος Βούλγαρος παιδοκτόνος, είτε από το ίδιο του το χέρι είτε από κάποιον ή κάποιους εντός της φυλακής, προέβλεψε ο καθηγητής εγκληματολογίας και αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη το πρωί της Τρίτης.

Ο κ. Γιάννης Πανούσης σημείωσε μιλώντας στο RealFM ότι το φρικτό έγκλημα που εξιχνιάστηκε χτες «δεν μπορεί κανείς ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για μια ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά, πολλώ μάλλον που ήταν και το παιδί τους –δεν ήταν ένα ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο. Άρα περνάμε σε μία σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. Δεν έχει τίποτα να πεις. Ο ίδιος αν μπορέσει να πει κάτι…».

Ο κ.Πανούσης προέβλεψε μάλιστα ότι ο δράστης θα έχει σύντομα «κακό τέλος», μετά τα όσα έκανε: «Και ο ίδιος νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις… Συνήθως, ξέρετε, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού, διότι δεν αντέχεται αυτό, ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο. Δεν αντέχεται αυτό», ήταν η εκτίμηση του κορυφαίου εγκληματολόγου.
«Οταν σκοτώνεις την μάνα σου, το παιδί σου, με βιασμούς ή με τέτοιου είδους δολοφονίες, υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές – όπως και να το βάλετε, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Αρα, εγώ νομίζω ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε το θάνατο και του δράστη», ήταν η εκτίμηση του υπουργού.

Εν μέσω προπηλακισμών στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης ο 27χρονος πατέρας της 4χρονης Άννυ ο οποίος στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την ειδεχθή δολοφονία της κόρης του.

Ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκόμενους και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών που τον συνόδευαν, προκειμένου κάποιοι να μην κινηθούν εναντίον του.

Ο 27χρονος, ο οποίος δεν συνοδεύεται από δικηγόρο, βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, περιύβρισης νεκρού, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε επίσης και η μητέρα της 4χρονης, Ντμίτρια, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η μητέρα του παιδιού, η οποία προτίθεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία της, καλείται να απολογηθεί για το κακούργημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς και για ψευδορκία.

«Πάγωσε» η Ελλάδα
Η αποκάλυψη της πρωτοφανούς φρικαλεότητας δολοφονίας της μικρής Άννυ σόκαραν το πανελλήνιο.

Ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης είναι ο δολοφόνος της κόρης του και προέβη σε αδιανόητες πράξεις για να καλύψει το ειδεχθές έγκλημα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες και τη μητέρα της Δημητρίνα Μπορίσοβα με την κατηγορία της παραμέλησης και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Οι φόβοι των επικεφαλής των ερευνών για το χειρότερο επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Τελικά χθες αποκαλύφθηκε ότι ο πατέρας της 4χρονης, όχι μόνο σκότωσε την ίδια του την κόρη, αλλά τεμάχισε το άψυχο πτώμα της, το έβρασε και στη συνέχεια το απέρριψε σε διάφορα σημεία πέριξ του σπιτιού του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα όσα φρικαλέα και ανατριχιαστικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και τα στοιχεία που έχουν συλλέξει σχετικά με τη δολοφονία δεν τα χωράει ανθρώπου νους.

Ο 27χρονος «Σάββας», υπήκοος Βουλγαρίας, κατάθετε μέχρι αργά χθες το βράδυ στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και φέρεται να έχει ομολογήσει όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατροκτόνος υποστήριξε στους ανακριτικούς υπαλλήλους ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ξύπνησε δίπλα στο άψυχο κορμί της 4χρονης Αννυ.

Πανικοβλήθηκε και τεμάχισε τη σορό, γιατί δεν ήξερε τι να πει στη σύντροφό του. «Ηταν άρρωστη η μικρή το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω τι είχε. Ξύπνησα και τη βρήκα νεκρή. Δεν ήθελα να πω την αλήθεια στη γυναίκα και να νομίζει ότι δεν ήμουν ικανός να προσέχω το παιδί. Θα έχανα και τη γυναίκα μου. Επρεπε να κάνω κάτι να εξαφανίσω το παιδί», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο δράστης.

http://mignatiou.com/2015/05/anthropos-to-pio-agrio-zoo-den-eftane-i-dolofonia-tis-annis-apo-ton-patera/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: