Η Ζωή έλαβε επιστολή για να δώσει τα χρήματα της Βουλής, αλλά φαίνεται πως δεν θα τα δώσει…




Επιφυλάχθηκε για οποιαδήποτε απόφασή της σχετικά με την κατάθεση των ταμειακών διαθεσίμων της Βουλής στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε πως η επιστολή του κ. Μάρδα δεν ζητά κατάθεση και εξήγησε:”Την Παρασκευή μου εστάλη μια επιστολή από τον κ. Μάρδα την οποία ερμηνεύω ως διερευνητική. Από εκεί και πέρα με βάση αυτή την επιστολή, που μου έστειλε ο κ. Μάρδας θα ερευνήσω ακριβώς πιο είναι το πλαίσιο και θα υπάρξουν οι νόμιμες διαδικασίες”.

Αποστάσεις από τις δηλώσεις της προέδρου της Βουλής πήρε ο αντιπρόεδρος του Σώματος, Αλέξης Μητρόπουλος, λέγοντας:”Ξέρω ότι δεν ζητήθηκε από την κυβέρνηση αλλά θα πρέπει να πάρει θέση η κ. Κωνσταντοπούλου. Αυτονοήτως θεωρώ ότι και πρέπει να ζητηθεί και πρέπει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα. Άπαξ και οι περισσότεροι συμβάλουμε σε μια κρισιμότητα να του κουβεντιάσουν μεταξύ τους”.

Αιχμηρή για τη στάση της κ. Κωνσταντοπούλου κράτησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τόνισε:Εάν η κ. Κωνσταντοπούλου πιστεύει ότι μπορεί να δυσφημεί 300 βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων και να τους εμφανίζει να συμφωνούν στο να κρατήσουν τα δικά τους λεφτά και να διασφαλίσουν τους μισθούς τους την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι πολίτες απειλούνται είναι βαθιά νυχτωμένοι”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: