Τσίπρας: Αυτή είναι η Ανάσταση όλων μας – Σαμαράς: Να βγούμε γρήγορα από τα δύσκολα

Φωτογραφία ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
«Η φετινή Ανάσταση είναι ξεχωριστή. Φέρνει μαζί της την αναγέννηση της ελπίδας του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα. Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση. Είναι η Ανάσταση όλων μας, που έχουμε πάρει την απόφαση να σταθούμε όρθιοι, να κοιτάξουμε ψηλά και, ενωμένοι, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της συγκυρίας».

Αυτό τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του για την Ημέρα του Πάσχα, ευχόμενος χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

«Το μήνυμα της σημερινής γιορτής είναι μήνυμα ζωής και δικαιοσύνης που ακούγεται από την Ελλάδα στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο» υπογραμμίζει ο Πρωθυπουργός προσθέτοντας πως «έχουμε κάνει ήδη τη μεγάλη αρχή. Έχουμε το δικαίωμα και τη δυνατότητα να φτάσουμε ως το τέρμα. Η άνοιξη της δημιουργίας πρέπει να δώσει τέλος στον χειμώνα της παραίτησης».

SAMARAS-GEORGIA01-12APRIL2015

Τις ευχές του μετά την Ανασταση έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. «Χριστός Ανέστη. Αγάπη σε κάθε οικογένεια», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και ευχήθηκε σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα προκοπή και υγεια.

«Και στην Πατρίδα μας να βγει γρήγορα από τα δύσκολα και να δικαιωθούν, να πιάσουν τόπο, επιτέλους, οι θυσίες του ελληνικού λαού. Χριστός Ανέστη», πρόσθεσε.

«Το Πάσχα ενώνει τους Έλληνες γύρω από το μήνυμα της Ανάστασης. Αυτή  η λαμπρή και αισιόδοξη ημέρα είναι ίσως μια ευκαιρία να σκεφτούμε πού βρισκόμαστε και πού πηγαίνουμε ως Έθνος και ως κοινωνία», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Μακάρι να το κάνουμε αυτό με ένα τρόπο που πηγαίνει πέρα από τις σκοπιμότητες της συγκυρίας, πιο γενναιόδωρο και πιο διορατικό», συμπληρώνει στο πασχαλινό του μήνυμα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και ΕΘΝΟΣ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal