Παρουσιαστής απολύθηκε αφού συνέκρινε τη Μισέλ Ομπάμα με πίθηκο




To Univision, το μεγαλύτερο ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ, ανακοίνωσε την απόλυση ενός παρουσιαστή του αφότου εκείνος συνέκρινε την Πρώτη Κυρία της χώρας Μισέλ Ομπάμα με τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Ο πλανήτης των Πιθήκων».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «El Gordo y La Flaca» (Ο Χονδρός και η Λιγνή) χθες, προβλήθηκαν πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα με το πρόσωπο της Μισέλ Ομπάμα προκειμένου οι συντελεστές της εκπομπής να παρουσιάσουν τα διαφορετικά στυλ που εκείνη υιοθετεί τα τελευταία χρόνια.

Ο παρουσιαστής από τη Βενεζουέλα Ρόντνερ Φιγκερόα κατόπιν είπε: «θα λέγαμε ότι η Μισέλ Ομπάμα έπαιξε στην κινηματογραφική ταινία Ο πλανήτης των πιθήκων».

Μέσα σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών, η διεύθυνση του δικτύου καταδίκασε απερίφραστα τη φράση αυτή του παρουσιαστή και διαβεβαίωσε ότι δεν αντανακλά σε καμία περίπτωση «τις αξίες και τις απόψεις» του δικτύου. «Συνεπώς, ο Φιγκερόα απολύθηκε αμέσως» προσέθεσε το Univision.

Ο παρουσιαστής, που έχει το ψευδώνυμο «El Fashionista», έγινε γνωστός μέσω της εκπομπής του σε αυτό το δίκτυο ως ειδήμων της μόδας.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: