Νέο έγγραφο-φωτιά της Διεύθυνσης Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης δίνει νέα τροπή στην υπόθεση της διαταγής «απελευθέρωσης» των παράνομων μεταναστών που ταλαιπωρεί από χθες την πολιτική επικαιρότητα. Όπως φαίνεται δεν πρόκειται για προβοκάτσια, αλλά οι ιδεοληψίες για το μεταναστευτικό της αναπληρώτριας υπουργού μετανάστευσης, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, που απλά αδυνατεί να αντιληφθεί τα ζητήματα ασφαλείας, παρότι εστάλη στο αρμόδιο υπουργείο από τον Αλέξη Τσίπρα, φαίνεται πως έχουν παίξει τον ρόλο τους.

Στη δημοσιότητα έρχεται λοιπόν έγγραφο που αποκαλύπτει ότι στις 18 Φεβρουαρίου εστάλη προς τις αρμόδιες υπηρεσίες σχετική διαταγή, κατόπιν συνάντησης μεταξύ εκπροσώπων του Υπουργείου Μετανάστευσης, του Αρχηγείου και της Υπηρεσίας Ασύλου με σκοπό την εξειδίκευση όσων είχαν εξαγγελθεί δημοσίως την προηγούμενη ημέρα από τους αρμόδιους υπουργούς για το θέμα της διαχείρισης των κρατούμενων αλλοδαπών.

Το έγγραφο αποκαλύπτει παρέμβαση της συμβούλου της Χριστοδουλοπούλου, κάποια κυρία ονόματι Σπαθανά στις 3 Μαρτίου, όπως αναφέρει το έγγραφο, η οποία έσπευσε ώστε να εκδοθούν τα απαραίτητα έγγραφα για να εναρμονιστούν άπαντες με τη νέα πολιτική… κάπως έτσι εστάλη διευκρινιστική διαταγή. Στο κείμενο του εγγράφου βέβαια, δεν αναφέρεται να ανοίξουν τα σύνορα, οπότε καλείται η ΕΔΕ να βρει άκρη πως μπήκαν τα επιπλέον και αν υπουργικοί σύμβουλοι έβαλαν τη δική τους πινελιά.

Το Μέγαρο Μαξίμου οφείλει να βάλει στα κρίσιμα αυτά υπουργεία ανθρώπους που θα συνδυάζουν τη γνώση με την ευαισθησία, αλλά και τη συναίσθηση όσων διακυβεύονται στο επίπεδο της ασφάλειας της χώρας. Κι ας μην παριστάνουν όλοι τους ανίδεους.

Αρκεί να δουν το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Το ότι η Τασία Χριστοδουλοπούλου επέβαλε την πολιτική της επί του Γιάννη Πανούση, είναι κατά τη γνώμη μας, ηλίου φαεινότεροι. Μια πολιτική που στηρίζεται σε ιδεοληψίες, άρα είναι επικίνδυνη και ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει να βάλει άμεσα τάξη. Μια πολιτική που δεν βοηθάει στο τέλος της ημέρας αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους. Το «αυστηρό» τηλέφωνο που «έπεσε» από το Μέγαρο Μαξίμου (μαντέψτε ποιοι το διέρρευσαν…) δεν αρκεί. Ας το καταλάβουν.

ΠΗΓΗ: http://www.defence-point.gr/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: