Δημοτικό γλέντι και στρατιωτική παρέλαση υπό βροχή




Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα που φέτος έγινε χωρίς κάγκελα και υπερυψωμένες εξέδρες.

Παρά ωστόσο τις κακές καιρικές συνθήκες, μετά την παρέλαση οι μπάντες των ενόπλων δυνάμεων έπαιξαν δημοτικά τραγούδια και σωματεία από όλη την Ελλάδα χόρεψαν.

Την παρέλαση παρακολούθησε από διαφορετική εξέδρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ σε άλλη εξέδρα ήταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Μετά την παρέλαση ο πρωθυπουργός, η πρόεδρος της Βουλής και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πέρασαν απέναντι στην πλατεία Συντάγματος και συνομίλησαν με πολίτες.

Της παρέλασης προηγήθηκαν δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου παρουσία του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας και κατάθεση στεφάνου από τον κ. Παυλόπουλο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται για το δημοτικό αυτό γλέντι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είπε στο MEGA: “Αλοίμονο αν χαρίσουμε τη δημοτική μουσική στη Χούντα. Τσάμικα χόρευε ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης δεν χόρευαν ροκ εντ ρολ”.

Κόντρα Παπαδημούλη – Δούρου μέσω Twitter

“Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ ‘ταρατατζούμ'”, έγραψε χθες το πρωί στο Twitter ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου να απαντά: :Θερμή παράκληση στους τιτιβίζοντες: τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή….”.

Ακολούθησε νέο tweet του κ. Παπαδημούλη στο οποίο έγραφε: “Mε αφορμή τις αυριανές παρελάσεις, πρότεινα λιγότερα έξοδα κ υπερβολές. Εισέπραξα, αντί για αντίλογο, βολές επί “προσωπικού”. Λυπάμαι πολύ…”.

Φωτογραφία ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: