“Πόλεμος” Καμμένου με Ν.Δ., Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ για τα κανάλια και το Κούγκι




Με σκληρές εκφράσεις απάντησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην επίθεση που δέχθηκαν από το Ποτάμι, τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τα κανάλια και άλλα θέματα, όπως οι δηλώσεις του για το Κούγκι, που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφερόμενοι στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη τον οποίο δεν κατονόμασαν, κάνουν λόγο για «διορισμένο πρώην κρατικοδίαιτο δημοσιογράφο των 28 χιλιάδων ευρώ την εκπομπή, μόνιμο υπάλληλο των διαπλεκομένων» που «με κάθε ευκαιρία υποβάλλει τα σέβη στα αφεντικά του» και προσθέτουν: «Εμάς αφεντικό μας είναι ο ελληνικός λαός».

Επίσης νωρίτερα η εκπρόσωπος τύπου των Αν.Ελ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη απαντώντας σε ανάλογη ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη για τις ίδιες δηλώσεις του κ. Καμμένου, σχολίασε:

«Το γραφείο Τύπου της Συγγρού κατρακύλησε στο Φάληρο. Τελικά, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Εμπρηστικές οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου σχολιάζει το Ποτάμι

Εμπρηστικές χαρακτηρίζει το Ποτάμι τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.

«Oι εμπρηστικές δηλώσεις του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί ανατινάξεων ΜΜΕ είναι μια ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία. Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Καμμένος είναι πλέον ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτός που πρέπει να απολογηθεί για τις συνεχείς ακρότητες των ΑΝΕΛ και του αρχηγού τους είναι αυτός που τον επέλεξε σε αυτόν τον εθνικό ρόλο», τονίζει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

«Απαράδεκτες» χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Π. Καμμένου, το ΠΑΣΟΚ

Σφοδρή κριτική στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ασκεί το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτες» τις δηλώσεις που έκανε μετά από τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Υπαινιγμοί και επιθέσεις κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, είναι απαράδεκτες και βάλλουν ευθέως κατά της ελευθερίας της έκφρασης και του δημοκρατικού διαλόγου» τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτήν αναφέρεται ακόμα ότι «αντί ο κ. Καμμένος να απειλεί ότι θα κάνει την Ελλάδα Κούγκι, καλό είναι να μην παίζει με τα σπίρτα».

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ

«Η Δημοκρατία ούτε φιμώνεται ούτε τρομοκρατείται» δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι τρομοκρατεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να μας πει, αμέσως, αν συμφωνεί με τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού του» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού ‘Άμυνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου: «Όταν είσαι αποφασισμένος να διεκδικήσεις το δίκαιο, είσαι αποφασισμένος να φτάσεις μέχρι το τέλος», είπε ο ΥΕΘΑ

«Όταν είσαι αποφασισμένος να διεκδικήσεις το δίκαιο, είσαι αποφασισμένος να φτάσεις μέχρι τέλους», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναφερόμενος στη φράση του «θα το κάνουμε Κούγκι» που είχε πει νωρίτερα σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους του υπουργείου Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό αφορούσε τη διαπραγμάτευση στο Eurogroup και σημείωσε ότι «είναι σημαντικό ότι ο ελληνικός λαός πάει ενωμένος πλέον σε αυτή την διαπραγμάτευση».

Και πρόσθεσε ότι είναι πιο σημαντικό ότι «ακόμη και πολίτες που δεν μας στηρίξανε στις εκλογές έχουν ενώσει τη φωνή τους, και όταν το έθνος διαπραγματεύεται ενωμένο, κερδίζει».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του στο υπουργείο Άμυνας για το «Κούγκι», ο κ. Καμμένος τόνισε με έμφαση ότι «εμείς δεν θα κάνουμε πίσω δεν θα προσκυνήσουμε, δεν θα αλλοιώσουμε την εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός. Η εντολή είναι ξεκάθαρη και είναι αλλάξτε την πολιτική αυτή, δεν μπορεί να συνεχίσει η εξαθλίωση των Ελλήνων, δεν μπορούν να συνεχίσουν τα μέτρα αυτά που έχουν οδηγήσει στη φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου μήπως οδηγηθούμε «σε ανατίναξη, όπως στο Κούγκι», ο κ. Καμμένος είπε ότι «μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά, αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια. Υπάρχει υψηλή ανεργία και αυτό θα πρέπει να το δείτε κάποια στιγμή».

«Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε από τη διαπραγμάτευση θα το κάνουμε Κούγκι» είπε ο υπουργός Άμυνας

«Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε από τη διαπραγμάτευση θα το κάνουμε Κούγκι» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια συνάντησης γνωριμίας με τους στρατιωτικούς συντάκτες, σχολιάζοντας τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Εξάλλου, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι των εξοπλιστικών προγραμμάτων για την εξακρίβωση τυχόν ποινικών αδικημάτων και στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι φάκελοι των αντισταθμιστικών ωφελημάτων.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: