Ο Άντριου διέψευσε τις ερωτικές σχέσεις με ανήλικη




Ο πρίγκιπας Άντριου της Βρετανίας έκανε την πρώτη δημόσια δήλωσή του για την καταγγελία ότι συνευρέθηκε ερωτικά με μια ανήλικη, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τις προηγούμενες επίσημες διαψεύσεις των Ανακτόρων.

Μιλώντας στους ηγέτες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ο 54χρονος δευτερότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ είπε ότι θέλει να αναφερθεί στα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων. “Θέλω να επαναλάβω και να επιβεβαιώσω τις ανακοινώσεις που έχουν ήδη γίνει εκ μέρους μου από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Είμαι επικεντρωμένος στη δουλειά μου”, τόνισε.

Σλυμφωνα με το Πρακτορείο Reuters, η βασιλική οικογένεια είχε διαψεύσει τους ισχυρισμούς που αναφέρονται σε έγγραφα τα οποία κατατέθηκαν σε αμερικανικά δικαστήρια, στη Φλόριντα.

Σύμφωνα με ένα από τα έγγραφα αυτά μια νεαρή γυναίκα, που σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ονομάζεται Βιρτζίνια Ρόμπερτς, υποστηρίζει ότι όταν ήταν ακόμη ανήλικη υποχρεώθηκε από τον Τζέφρι Επστάιν, έναν φίλο του Άντριου, να συνευρεθεί με πολλούς άνδρες, συμπεριλαμβανομένου και του πρίγκιπα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: