Καμμένος: Ο λαός επέλεξε την ελπίδα και την ανεξαρτησία, όχι το φόβο




«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Μέσα σε ένα κλίμα φοβίας, τρόμου, επέλεξαν την ελπίδα και την ανεξαρτησία. Σήμερα, ο κυρίαρχος λαός με την ψήφο του ανέδειξε μια νέα κοινωνική και κατ’ επέκταση πολιτική πραγματικότητα”, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Πρόσθεσε τα εξής:

“Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή, θα βοηθήσουμε ώστε αυτή η νέα κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα να σταθεροποιηθεί για το καλό της πατρίδας, του έθνους και του λαού.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με τις αταλάντευτες αρχές τους και το πολιτικό σχέδιο είναι το αναγκαίο καλό για το έθνος.

Για να οδηγηθεί η πατρίδα μας στο δρόμο της παραγωγής, στο δρόμο της προκοπής, στο δρόμο της αξιοπρέπειας, στο δρόμο της προόδου.

Για να φωτίσει ξανά η ελπίδα στα μάτια των παιδιών μας, στα μάτια όλων των Ελλήνων.

Για να επιστρέψει το χαμόγελο, για να μπορέσουμε ξανά να χτίσουμε τη ζωή που μας κατέστρεψαν αυτά τα πέντε χρόνια τα μνημόνια και η ξένη επικυριαρχία.

Θα αξιοποιήσουμε τις ικανότητες, το φιλότιμο και τη νοικοκυροσύνη του λαού μας για να ξεφύγει η Ελλάδα από τα δεσμά της υποτέλειας, από το δρόμο της παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας.

Οι επόμενες μέρες θα είναι η αρχή ενός δύσκολου δρόμου, αλλά ελληνικού δρόμου στην Ευρώπη.

Σήμερα είναι η ώρα της ευθύνης για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ανεξαρτήτως πολιτικών, ιδεολογικών πεποιθήσεων. Είναι η ώρα να ενωθούμε οι Έλληνες. Ένα μόνο αρκεί, να είμαστε πατριώτες και να υπηρετούμε το εθνικό συμφέρον.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσοι αγωνίστηκαν με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, τους βουλευτές, τους πολιτευτές, τα στελέχη αλλά και τις οικογένειές μας για το δύσκολο αγώνα που δώσαμε, έναν αγώνα ο οποίος βρήκε μπροστά ένα σκληρό σύστημα.

Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε εκείνους τους δημοσκόπους που μέχρι και σήμερα το πρωί μας χτυπούσαν αλύπητα.

Επικοινώνησα με τον κ. Τσίπρα, τον συνεχάρη για τη νίκη, του είπα ότι εμείς όπως από την πρώτη στιγμή είπαμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα ενισχύσουμε την προσπάθεια για την αλλαγή αυτού του πολιτικού σκηνικού στον τόπο μας με τις αρχές τις οποίες δημόσια έχουμε καταθέσει. Νομίζω ότι αύριο το πρωί που θα καταλήξουν και τα εκλογικά αποτελέσματα θα είμαστε σε θέση να πούμε πολύ περισσότερα.

Σας ευχαριστώ πολύ».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: