Επίθεση αυτοκτονίας στην Τουρκία, νεκρός ένας αστυνομικός




Υπέκυψε στα τραύματά του ο αστυνομικός που τραυματίσθηκε σοβαρά κατά τη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας που διέπραξε γυναίκα καμικάζι κατά αστυνομικού τμήματος στην περιοχή του Σουλτάναχμετ στην Κωνσταντινούπολη, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ακόμη ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε ελαφρά κατά την επίθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε από γυναίκα καμικάζι που πυροδότησε τη ζώνη με εκρηκτικά που φορούσε μέσα στο αστυνομικό τμήμα, δήλωσε ο κυβερνήτης της πόλης Μπασίπ Σαχίν.

Η άγνωστης ταυτότητας γυναίκα προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα της τουριστικής περιοχής της Κωνσταντινούπολης για να δηλώσει, μιλώντας αγγλικά, την απώλεια του πορτοφολιού της.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Γυναίκα καμικάζι επιτέθηκε σε αστυνομικό τμήμα στην τουριστική περιοχή του Σουλτάναχμετ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, εκτοξεύοντας βόμβα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η ίδια και να τραυματιστούν σοβαρά άλλοι δύο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα μιλώντας αγγλικά είπε ότι ξέχασε το πορτοφόλι της μέσα και προσπάθησε να μπει στο αστυνομικό τμήμα. Προσπάθησαν να την εμποδίσουν και τότε εκπυρσοκρότησε τη βόμβα.

Στην περιοχή έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας καθώς διερευνάται το ενδεχόμενο να υπάρχει και δεύτερη βόμβα.

ΠΗΓΗ: AFP, ANA-MPA, CNA – PHOTO via DAILY NEWS TURKEY

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: