Ειρωνικά σχόλια ανταλλάσσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ με αφορμή τη «μεταγραφή» του Σπύρου Λυκούδη, από τη Δημοκρατική Αριστερά στο ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς η μετακίνηση αυτή προκάλεσε την παρέμβαση του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη, μέσω ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης…

Την ανταλλαγή ξεκίνησε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι το κόμμα που επέλεξε το σλόγκαν «πολιτική χωρίς πολιτικούς τώρα ‘διευρύνεται’ με τα υπόλοιπα του κομματικού συστήματος», αναφερόμενος στο ΠΟΤΑΜΙ και τον Σπύρο Λυκούδη.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει: «Είμαστε υπερήφανοι για τον Σπύρο Λυκούδη», ενώ ο Λυκούδης από την πλευρά του ζήτησε πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα κι όχι προσωπικές επιθέσεις, στη δική του απάντηση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνέχεια στην αντιπαράθεση έδωσε ο Θανάσης Σκόκος, υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, αναφέροντας: «Ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα έπρεπε να θλίβεται, αν όχι να ντρέπεται, για τον θαυμασμό του αρχηγού του στους Χαϊκάλη – Καμμένο. Κάποιοι θα πρέπει να κοιτάζονται προσεκτικά στον καθρέφτη πριν μιλήσουν».

Ο Παπαδημούλης επανήλθε αναφέροντας: «Το Ποτάμι έχει κάθε δικαίωμα να νοιώθει περήφανο για την σύμπραξη με Λυκούδη. Αναμένεται η κρίση των πολιτών. Με σταυρό, όχι στο Επικρατείας». Το ιοβόλο υπονοούμενο είναι σαφές…

PHOTO via ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: