Σαμαράς: Ενότητα-σύνεση ώστε οι αγώνες να δικαιωθούν




«Από τη θέση μου κάνω τα πάντα, ώστε όσα δύσκολα περάσαμε να τα αφήσουμε πίσω οριστικά! Και από εδώ και στο εξής να έχουμε μόνο “μπροστά”» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά του 2015.

Ο πρωθυπουργός εύχεται σε όλους προσωπικά για τη νέα χρονιά, υγεία, οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματική και προσωπική πρόοδο, τονίζοντας ότι δεν είναι μόνο τυπικές οι ευχές, αλλά «τρόπος να επικοινωνούμε και να εκφράζουμε την αγάπη στο συνάνθρωπό μας, αλλά και τη φροντίδα μας για την προκοπή ολόκληρης της κοινωνίας».

Δηλώνει πολύ αισιόδοξος για το 2015 και βέβαιος ότι «η πατρίδα μας έχει μπει σε ανοδική πορεία, την οποία όλο και περισσότεροι πολύ σύντομα, θα τη νιώθουν προσωπικά». «Φτάνει να μείνουμε μονιασμένοι, στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης, στον δρόμο που οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο που δεν γλιστράει πίσω στο χθες», προσθέτει και τονίζει: «Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε».

Συμπληρώνει πως πάνω απ’ όλα εύχεται στη χώρα ενότητα και σύνεση, ώστε ο αγώνες του έθνους να δικαιωθούν, η κρίση να αποτελεί παρελθόν, η αξιοπρέπεια, η τιμή και η προκοπή του λαού να μην απειλείται από κανέναν και το χαμόγελο να μπει σε κάθε σπίτι το 2015.

«Και πάλι χρόνια πολλά σε όλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα», καταλήγει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: