Νέοι τραμπουκισμοί στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή




Απαράδεκτη για μια ακόμη φορά ήταν η συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο, προπηλακίζοντας λεκτικά και φυσικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους, αποδεικνύοντας ότι ο μοναδικός νόμος που αντιλαμβάνονται είναι αυτός της ζούγκλας…

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» (http://www.ethnos.gr/) οι χρυσαυγίτες βουλευτές επιτέθηκαν φραστικά και η Ελένη Ζαρούλια έφτυσε τον πρώην βουλευτή του κόμματος και νυν ανεξάρτητο, Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος ψήφισε υπέρ του Σταύρου Δήμα.

Ο Γιάννης Λαγός σηκώθηκε όρθιος και φώναξε με ακατονόμαστες εκφράσεις τον Μπούκουρα, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος σήκωσε εφημερίδα. Επίσης, φώναξαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, ενώ όταν ακούστηκε το αποτέλεσμα έστρεψαν τους αντίχειρες προς τα κάτω.

Την ίδια ώρα ο Νίκος Μίχος κινήθηκε επιθετικά κατά του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια, αλλά μπήκε στη μέση και τον εμπόδισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας. Ακόμη, την ώρα που στην αίθουσα μπήκε ένας αστυνομικός για να μεταφέρει τους προφυλακισμένους βουλευτές πίσω στη φυλακή, ο Νίκος Μιχαλολιάκος άρχισε να φωνάζει προς την ασφάλεια.

PHOTO via ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: