Νέα καταγγελία περί απόπειρας εξαγοράς βουλευτή




Εν αρχή… ήταν η Σταυρούλα Ξουλίδου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) που δήλωσε ότι επιχειρήθηκε η εξαγορά της ψήφου της για 3 εκατ. ευρώ, με την προσέγγιση να γίνεται λίγο ανορθόδοξα, από το Facebook. Έρχεται τώρα άλλος ένας βουλευτής του ιδίου κόμματος, ο Παύλος Χαϊκάλης, να υποστηρίξει ότι επιχειρήθηκε και η δική του εξαγορά, με οικονομικό αντάλλαγμα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, σε δήλωσή του στο MEGA είπε: «Μου πρότειναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου», ενώ έκανε λόγο και για ύπαρξη οπτικοακουστικού υλικού. Νωρίτερα, σε άλλες δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ανέφερε: Μού έδιναν από δύο εκατομμύρια μέχρι τρία για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Μάλιστα, ο βουλευτής σημείωσε πως «έχω δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο και στον Ντογιάκο, τον προϊστάμενο εισαγγελίας εφετών Αθηνών». «Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί», υπογράμμισε ο κ. Χαϊκάλης. Τόνισε δε ότι εκτός από το οπτικό υλικό υπάρχουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

PHOTO via ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: