Μετέφεραν τη γαμήλια τελετή για να παίξει γκολφ ο Πρόεδρος Ομπάμα
Το πάθος του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα για το γκολφ αναστάτωσε την οργάνωση του γάμου ενός ζευγαριού Αμερικανών πολιτών στη Χαβάη, οι οποίοι έπρεπε να αλλάξουν την τελευταία στιγμή τον τόπο της τελετής, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Η Νάταλι Χέιμελ και ο Έντουαρντ Μαλούε και οι δυο στελέχη του Αμερικανικού Στρατού όπου ανώτατος διοικητής είναι ο πρόεδρος Ομπάμα λίγες μόλις ώρες πριν ανταλλάξουν αιώνιους όρκους πίστης κλήθηκαν να αλλάξουν το χώρο του γάμου τους και να παντρευτούν μακριά από το γήπεδο του γκολφ, το οποίο βρίσκεται στην βάση του Σώματος των Πεζοναυτών στη Χαβάη καθώς ο πρόεδρος Ομπάμα θα έπαιζε εκεί μια παρτίδα από το αγαπημένο του σπορ.

Το ζευγάρι άλλαξε όπως ήταν επόμενο το χώρο τέλεσης του γάμου και αντάλλαξαν όρκους πίστης σε μια «πολύ πιο όμορφη και πολύ καλύτερη περιοχή» κοντά στο σπίτι του διοικητή της βάσης, το οποίο έχει θέα σον Ωκεανό.

Οι νεόνυμφοι στη συνέχεια, έλαβαν ένα τηλεφώνημα από τον Ομπάμα, ο οποίος τους συνεχάρη για το γάμο τους και ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.«Ο Ομπάμα μόλις τηλεφώνησε στην αδελφή μου και το νέο σύζυγό της για να ζητήσει συγγνώμη για την ενόχληση. Απίστευτο!» έγραψε η αδελφή της Νάταλι Χέιμελ στο Twitter.

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι σε 9ημερες Χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Χαβάη, όπου την παραμονή Χριστουγέννων έπαιξε μια ακόμη παρτίδα γκολφ με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας Νατζίμπ Ραζάκ.

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal