Δήμας: Δεν δέχομαι ψήφους της Χρυσής Αυγής




“Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής”.

Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, με αφορμή τη δημοσίευση σεναρίων για το ενδεχόμενο υπερψήφισης του από τη ΧΑ.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

Η δήλωση του Σταύρου Δήμα για τη Χρυσή Αυγή, απλή και αυτονόητη, τον τιμά και υπογραμμίζει το ήθος της Δημοκρατίας.

Η φασιστική-ναζιστική οργάνωση εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Οι ψήφοι των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν την μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά-Βενιζέλου».

Με αφορμή σενάρια «φερεφώνων», όπως αναφέρει, για θετική ψήφο της ΧΑ στην υποψηφιότητα Στ. Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, οι ναζί αναφέρουν:

«Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που διώκονται παράνομα από το ανθελληνικό καθεστώς θα δώσουν τέλος με την ψήφο τους στην μνημονιακή παράγκα Σαμαρά-Βενιζέλου. Τα σενάρια που διαδίδουν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας», σημειώνεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΛΣ-ΧΑ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: