Αρεσε τελικά η ταινία “The Interview”




Στην πρώτη ευκαιρία τους να παρακολουθήσουν την πολυσυζητημένη κωμωδία της Sony Pictures «The Interview», οι θεατές περιέγραψαν την εμπειρία τους ως μια ευκαιρία να δείξουν τον πατριωτισμό τους αλλά και να γελάσουν με την καρδιά τους.

Η Sony διέθεσε την ταινία σε διαδικτυακές πλατφόρμες βίντεο, όπως το YouTube της Google και το Xbox Video της Microsoft, μία μόλις ημέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Σεθ Ρόγκεν και ο Τζέιμς Φράνκο, πραγματεύεται την ιστορία δύο πρακτόρων στους οποίους έχει ανατεθεί η αποστολή να σκοτώσουν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ουν.

Την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία είχε ανακοινώσει την ακύρωση της πρεμιέρας μετά από κυβερνοεπίθεση που πραγματοποιήθηκε στα συστήματα υπολογιστών της και εξαιτίας ανησυχιών που αφορούσαν στην ασφάλεια. Οι ΗΠΑ κατηγόρησαν τη Βόρεια Κορέα για την επίθεση αυτή.

Ωστόσο, μετά από επικρίσεις που δέχτηκε για αυτή της την απόφαση –μεταξύ άλλων από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα καθώς και τον διάσημο ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ- η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η ταινία θα προβληθεί σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών αιθουσών.

Από τις 16:15 (τοπική ώρα), περίπου 3 ώρες αφότου έγινε διαθέσιμη διαδικτυακά η ταινία, τουλάχιστον 10.671 χρήστες δήλωσαν ότι τους άρεσε, ενώ 822 σχολίασαν αρνητικά.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: