Κρίμα… Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Καραγιώργης




Ένα ομογενής παίκτης της ομάδας φούτμπολ του Ohio State, ο οποίος εξαφανίστηκε λίγο μετά την αποστολή ενός μηνύματος στη μητέρα του, βρέθηκε νεκρός την Κυριακή μέσα σε κάδο σκουπιδιών, προφανώς ως αποτέλεσμα αυτοτραυματισμού από σφαίρα, ανακοίνωσε η αστυνομία. Πρόκειται για τον Ελληνοαμερικανό Κωνσταντίνο Καραγιώργη (Kosta Karageorge).
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Weiner δήλωσε ότι έλαβαν ένα τηλεφώνημα γύρω στις 2:30 μ.μ. από κάποιον που ανέφερε ότι ένας άνθρωπος βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων. Μία γυναίκα και ο γιός της έψαχναν για σκουπίδια και εκεί εντόπισαν τη σορό του Καραγιώργη

“Αυτή τη στιγμή είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε μέσω τατουάζ ότι είναι η σορός του Κώστα Καραγεώργη,” δήλωσε ο Weiner.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι η προκαταρκτική έρευνα έδειξε ότι o Καραγιώργης προφανώς αυτοκτόνησε. Το όπλο βρέθηκε στο σκουπιδοτενεκέ.

Η αστυνομία βρήκε το σώμα κοντά στην πανεπιστημιούπολη μετά από αναζήτηση που ξεκίνησε την Τετάρτη όταν εξαφανίστηκε ο Καραγιώργης. Είχε θεαθεί στο διαμέρισμά που έμενε στην πόλη Columbus με τους συμμαθητές του. Είπε ότι θα πήγαινε περίπατο και δεν ξαναγύρισε.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: