Παντρεύτηκε και με πολιτικό γάμο ο Κλούνεϊ




Εν μέσω πολιορκίας από φωτογράφους, εικονολήπτες και θεατές στο Ca Farsetti, το Δημαρχείο της Βενετίας, κατέφτασε το νιόπαντρο ζευγάρι Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν, για τον πολιτικό γάμο τους μετά την ιδιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο επτάστερο ξενοδοχείο, Aman Canal Grande.

Το ζευγάρι χαμογελώντας στα πλήθη έφτασε στο δημαρχείο για την επικύρωση, την οποία θα κάνει ο πρώην δήμαρχος της Ρώμης και φίλος του γαμπρού, Γουόλτερ Βελτρόνι. Το ζευγάρι κατέφτασε με πλοίο στο κτίριο του δημαρχείου, όπου διεξήχθη η σύντομη τελετή. Οι νιόπαντροι βγήκαν 10 λεπτά μετά την άφιξή τους

Ο Κλούνεϊ φορούσε ένα γκρι- ανθρακί κουστούμι ενώ η Αλαμουντίν ένα κομψό καθημερινό ταγιέρ με ένα πλατύγυρο καπέλο για τον ήλιο. Οι θεατές περίμεναν υπομονετικά κατά μήκος της ακτής, επάνω στη γέφυρα Ριάλτο αλλά και από την αντίθετη πλευρά του Δημαρχείου στο GrandCanal προκειμένου να θαυμάσουν το ζευγάρι. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα παράπονα αρκετών εξ αυτών για την απαγόρευση της κυκλοφορίας επί δύο περίπου ώρες.

Πηγή: Corriere, ΕΘΝΟΣ

Italy Clooney Wedding

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: H πρώτη βαρκάδα του ζεύγους Κλούνεϊ

Την πρώτη τους βόλτα ως παντρεμένο ζευγάρι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η αγαπημένη του δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν, μετά τον χθεσινό παραμυθένιο γάμο τους στη Βενετία.

Σήμερα το ζευγάρι περιηγήθηκε με ταχύπλοο στα γραφικά κανάλια της ιταλικής πόλης. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής ήταν αγκαλιασμένοι ενώ δεν παρέλειπαν να χαιρετούν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην αποβάθρα.

Τον γάμο του ηθοποιού και της δικηγόρου, χθες, ανακοίνωσε ο ατζέντης του 53χρονου. Σύμφωνα με το Associated Press αυτή θα είναι η μοναδική επίσημη πληροφορία που θα βγει από τα χείλη του εκπροσώπου του Τζ. Κλούνεϊ. Μία δεύτερη τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο σε παλάτσο του 16ου αιώνα

«Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν παντρεύτηκαν σήμερα, Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στη Βενετία, στην Ιταλία» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του, ο Σταν Ρόζενφελντ.

Όπως έγινε γνωστό, οι φωτογραφίες από το γάμο θα δημοσιευθούν στην αμερικανική Vogue και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Σύμφωνα πάντως με τα ξένα μέσα η μελαχρινή καλλονή επέλεξε να φορέσει σατέν τουαλέτα της Stella McCartney.

Μετά το γάμο, στο πολυτελές ξενοδοχείο Aman, ακολούθησε δεξίωση στην οποία παρέστηαν πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ, οι οποίοι έφτασαν στη Βενετία για το χαρμόσυνο γεγονός. Ανάμεσά τους ο Ματ Ντέιμον, ο Μπιλ Μάρεϊ, ο Μπόνο και η Σίντι Κρόφορντ.

Παπαράτσι παντού

Εκτός από τους αστέρες, τα κανάλια της Βενετίας γέμισαν με παπαράτσι που προσπαθούν να μην χάσουν ούτε ένα καρέ από τις περιηγήσεις του ζεύγους αλλά και τον καλεσμένων παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της τοπικής αστυνομίας.

Είναι χαρακτηριστική σημερινή φωτογραφία που δείχνει το πλοιάριο του ζευγαριού να κάνει βόλτα στα κανάλια της Βενετίας περικυκλωμένο από δεκάδες ταχύπλοα στα οποία επιβαίνουν φωτογράφοι και εικονολήπτες.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για το ζευγάρι ξεκίνησαν την Παρασκευή, με τον Κλούνεϊ να βγαίνει με έξι φίλους του στο τοπικό εστιατόριο «Da Ivo», όπου έφαγαν φρέσκο καβούρι, ζυμαρικά με λευκή τρούφα και ριζότο με μανιτάρια υπό το βλέμμα των φωτογράφων που περίμεναν έξω από εστιατόριο.

Ευτυχισμένος ο… πεθερός

O γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ με την Άμαλ Αλαμουντίν είναι μία «καλή είδηση ενώ μέσω άσχημων ειδήσεων» δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο πατέρας της νύφης, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του, όπως άλλωστε πολλοί Λιβανέζοι.

Ο γάμος του Αμερικανού ηθοποιού με τη Βρετανίδα δικηγόρο λιβανικής καταγωγής, χθες στη Βενετία «ήταν παραπάνω από τέλειος, ταυτόχρονα πολυτελής και απλός» εξήγησε ο Ράμζι Αλαμουντίν, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία και με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά το Γαλλικό Πρακτορείο από τη Βηρυτό.

«Εκείνοι (οι νεόνυμφοι) ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους» έκρινε με ενθουσιασμό ο ίδιος.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε σε ένα παλάτι, «παρέστησαν οι φίλοι και οι πιο στενοί συγγενείς» του ζευγαριού εξήγησε ο Αλαμουντίν.

«Είναι μια πολύ καλή είδηση εν μέσων των άσχημων ειδήσεων που μας περιβάλλουν» τόνισε αναφερόμενος στις εχθροπραξίες που συγκλονίζουν τη Μέση Ανατολή και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γενέτειρα της νέας κυρίας Κλούνεϊ, ο Λίβανος, όπου η κατάσταση ολοένα και επιδεινώνεται εξαιτίας κυρίως των συγκρούσεων που μαίνονται εδώ και 3 χρόνια στη γειτονική Συρία.

Η Άμαλ και ο Τζορτζ «ήταν πολύ χαρούμενοι με την υποδοχή που τους επιφύλαξε ο κόσμος στη Βενετία» προσέθεσε ο πατέρας της νύφης, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ένωσης ταξιδιωτικών πρακτορείων (UFTAA).

Στο Λίβανο η είδηση του γάμου της πανέμορφης δικηγόρου με τον Αμερικανό ηθοποιό κατέκλυσε τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έγινε επίσημα ο γαμπρός μας μετά το γάμο του στη Βενετία με τη Λιβανέζα Άμαλ Αλαμουντίν. Μακάρι ο Θεός να τους προσφέρει ευημερία και παιδιά» έγραψε μία Λιβανέζα στο Twitter.

Ορισμένοι μάλιστα χρήστες του Διαδικτύου υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν ότι στο δείπνο του γάμου σερβιρίστηκαν εδέσματα όπως «χούμους, ταμπουλέ και φαλάφελ», τα πλέον διάσημα πιάτα της κουζίνας του Λιβάνου.

Clooney-George-AMAL03-16september2014

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Αμαλ

O Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε σήμερα την αγαπημένη του, τη Βρετανίδα δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στη Βενετία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

«Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Άμαλ Αλαμουντίν παντρεύτηκαν σήμερα, Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στη Βενετία, στην Ιταλία» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του, ο Σταν Ρόζενφελντ.

Ο γάμος τους δεν αναμενόταν να πραγματοποιηθεί παρά τη Δευτέρα.

Ο Κλούνεϊ έκανε μια δραματική είσοδο το βράδυ του Σαββάτου, φτάνοντας στο βενετσιάνικο παλάτι με βάρκα που πλαισιωνόταν από 20 περίπου πλοία που μετέφεραν φωτογράφους, την τοπική αστυνομία και θεατές που επευφημούσαν τον γαμπρό.

Ακόμη και η αστυνομία που συνόδευε τον ηθοποιό τραβούσε φωτογραφίες στη δύση του ηλίου ενώ ένα θαλάσσιο λεωφορείο που μετέφερε τουρίστες έγειρες επικίνδυνα προς την μία πλευρά την ώρα που οι επιβάτες έσπευσαν να τραβήξουν φωτογραφίες τον γαμπρό.

Ο Κλούνεϊ ήταν μία από τις τελευταίες διασημότητες που έφτασαν με πλοίο στο PalazzoPapadopoli, μεταξύ των οποίων: η διευθύντρια της Vogue Άννα Γουίντουρ, το μοντέλο Σίντι Κρόφορντ, ο ηθοποιός Μπίλι Μουράϊ, ο τραγουδιστής Μπόνο και ο Ματ Ντέιμον.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για το ζευγάρι ξεκίνησαν την Παρασκευή, με τον Κλούνεϊ να βγαίνει με έξι φίλους του στο τοπικό εστιατόριο «DaIvo», όπου έφαγαν φρέσκο καβούρι, ζυμαρικά με λευκή τρούφα και ριζότο με μανιτάρια υπό το βλέμμα των φωτογράφων που περίμεναν έξω από εστιατόριο.

Οι Βενετοί, που έχουν συνηθίσει να βλέπουν διασημότητες στα πλαίσια του ετήσιου φεστιβάλ, καλωσόρισαν τον Κλούνεϊ, παρόλο που οι γονδολιέρηδες διαμαρτυρήθηκαν από το πλήθος των φωτογράφων που ακολουθούσε το ζευγάρι στο GrandCanal την Παρασκευή προκαλώντας «τσουνάμι» με τους τουρίστες να κινδυνεύουν να πέσουν από τις γόνδολες στα θολά νερά.

Τα τοπικά μέσα παρομοίασαν την Αλαμουντίν ως ένα σταυροδρόμι μεταξύ Όντρεϊ Χέπμπουρν και Τζάκι Κένεντι για τα κομψά ρούχα της, ενώ η αδερφή της Τάλα, ξεχώρισε με την ομορφιά της και ονομάστηκε «Πίπα Μίντλετον» του γάμου.

Οι επισκέπτες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα απολαύσουν ένα γεύμα την Κυριακή σε ένα παλιό κτίριο σιταποθήκης που ανήκει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Cipriani, στην άκρη του νησιού Giudecca της Βενετίας, ακριβώς απέναντι από την λιμνοθάλασσα.

Πηγή: SkyNews, ΕΘΝΟΣ – Φωτογραφίες ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: