Οι τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο του Κλούνεϊ




Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του πιο διάσημου εργένη Τζορτζ Κλούνεϊ με την δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Αμάλ Αλαμουντίν και τα δημοσιεύματα με τις λεπτομέρειες δίνουν και παίρνουν.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησαν μια πληθώρα νέων στοιχείων για τον πολυαναμενόμενο γάμο καθώς και τη λίστα των επισήμων που θα παραβρεθούν όπως και το όνομα του σχεδιαστή που θα φτιάξει το νυφικό της Αμάλ.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ (www.ethnos.gr), η Corriere della Sera ισχυρίζεται ότι η τριήμερη γιορτή θα ολοκληρωθεί με μια τελετή στο Ca’Fersetti, ένα εντυπωσιακό οίκημα του 14ου αιώνα στο Grand Canal και πως το ζευγάρι θα παντρέψει ο Γουόλτερ Βελτρόνι.

Η στενή φιλία του με τον διάσημο ηθοποιό χρονολογείται από το 2007, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής για την Παγκόσμια Διάσκεψη κατόχων Νόμπελ Ειρήνης.

Ο Βελτρόνι, πρώην δήμαρχος Ρώμης, λέγεται ότι είναι πολύ στενός φίλος του Κλούνεϊ και μάλιστα ο «αντίστοιχος Ευρωπαίος κολλητός του».

Οι επισκέπτες του γάμου, σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνουν στο κοντινό ξενοδοχείο Aman, όπου οι σουίτες φτάνουν μέχρι και τα 5.200 δολάρια τη βραδιά.

Οι φήμες σχετικά με το ποιοι διάσημοι φίλοι του Κλούνεϊ θα παραβρεθούν στο γάμο είναι πολλές. Μεταξύ αυτών οι Μπόνο, Έλεν Μπάρκιν, Σάντρα Μπούλοκ, Ματ Ντέιμον, Μπραντ Πιτ και Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία ωστόσο σύμφωνα με το E! News δε θα μπορέσει τελικά να παραβρεθεί.

Και ενώ το E! News είχε δημοσιεύσει νωρίτερα πως η μέλλουσα κυρία Κλούνεϊ εθεάθη πρόσφατα στο κατάστημα του Αλεξάντερ ΜακΚουίν για πρόβα νυφικού, η Corriere della Sera ισχυρίζεται πως η Βρετανίδα δικηγόρος έχει επιλέξει Oscar de la Renta για την ξεχωριστή ημέρα.

Σύμφωνα πάντα με την ιταλική εφημερίδα, η Lana Del Rey θα τραγουδήσει μετά τη γαμήλια τελετή. Ποιος φανταζόταν πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε τέτοια αδυναμία στην τραγουδίστρια;

Το γεγονός είναι πάντως πως είναι τόσες πολλές οι λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο του διάσημου ζευγαριού, που είναι αδύνατο να ξεχωρίσει κανείς την αλήθεια από το ψέμα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι τρελά ερωτευμένος με τη μέλλουσα σύζυγό του.

Σε μια πρόσφατη φιλανθρωπική εκδήλωση στη Βενετία, ο 53χρονος ηθοποιός έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση λέγοντας: «Γνώρισα την όμορφη μέλλουσα σύζυγό μου στην Ιταλία και θα παντρευτούμε σε μερικέ εβδομάδες στη Βενετία. Αμάλ, σ’ αγαπώ μέχρι θανάτου και ανυπομονώ να γίνω σύζυγός σου»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: