Βρέθηκε γιάφκα συνεργών του Μαζιώτη




ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Διαμέρισμα που φέρονται να χρησιμοποιούσαν συνεργοί του διαβόητου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, όπως ο Γιώργος Πετρακάκος, εντοπίστηκε προσφάτως στα Πατήσια, αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα είχε τεθεί υπό παρακολούθηση το τελευταίο χρονικό διάστημα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιου είδους κινητικότητα συνεργών του συλληφθέντα.Ενώ οι έρευνες είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι βρήκαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι ειδικοί ερεύνησαν το διαμέρισμα για βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσα και ποιά άτομα το χρησιμοποιούσαν, ώστε να φτάσουν στην πλήρη εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι το σπίτι ήταν «βοηθητικό» και το χρησιμοποιούσαν τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης για να κρύβονται σε χρονικές περιόδους που ένοιωθαν ότι οι Αρχές έφταναν στα ίχνη τους.Πιθανολογούν δε ότι χρησιμοποιήθηκε πριν από την επίθεση με το παγιδευμένο αυτοκίνητο στην οδό Αμερικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί πριν από ένα χρόνο, ενώ οι ενοικιαστές είχαν φύγει από το σπίτι πριν από έξι μήνες, αφήνοντας μάλιστα τα ενοίκια απλήρωτα…

Όσον αφορά στο ερώτημα γιατί έγινε τώρα η έρευνα, ενώ είχε εντοπιστεί πολύ νωρίτερα, εκτιμάται ότι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ είχαν την ελπίδα ότι μετά τη σύλληψη Μαζιώτη στο Μοναστηράκι και τη διαφυγή της συντρόφου του, Πόλας Ρούπα, από το διαμέρισμα του Αμαρουσίου, ίσως κάποιο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» ή η ίδια η Ρούπα να κατέφευγαν εκεί και έτσι να τους συλλάβουν.

Αφού οι μέρες περνούσαν και κανείς δεν έκανε την εμφάνισή του αποφάσισαν να κάνουν την έρευνα και να συλλέξουν βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα.

Παράλληλα με τις έρευνες στο διαμέρισμα των Πατησίων συνεχίζονται και αυτές για τον εντοπισμό της συντρόφου του συλληφθέντος τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα.

Διαβάστε ακόμη:
Το δίκτυο, οι υπαρχηγοί και ο κλοιός της ΕΛΑΣ

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ – WWW.ETHNOS.GR

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εντοπίστηκε μετά απο έρευνες πολλών ημερών το διαμέρισμα – γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη στην περιοχή των Πατησίων, συμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Οι έρευνες, είχαν επικεντρωθεί εδώ και εβδομάδες στην περιοχή των Πατησίων και οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής κατάφεραν πριν απο περίπου μία εβδομάδα να φθάσουν στο διαμέρισμα όπου ο Νίκος Μαζιώτης και οι συνεργοί του είχαν στήσει το κρησφύγετο του Επαναστατικού Αγώνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα εντοπίστηκε πριν περίπου μια εβδομάδα, όμως οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής δεν μπήκαν μέσα αλλα ισχυρές δυνάμεις το παρακολουθούσαν διακριτικά.

Στόχος ήταν να δουν αν η Πώλα Ρούπα ή κάποιο άλλο μέλος του Ε.Α επισκεπτόταν το διαμέρισμα – γιάφκα όμως όταν διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται κανείς να το επισκεφθεί μπήκαν μέσα.

Εκεί, απο τις έρευνες βρέθηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό DNA τόσο του Νίκου Μαζιώτη όσο και συνεργών του. Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ αναμενονται ανακοινώσεις απο την ΕΛ.ΑΣ.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: