Η Σακίρα έγκυος το δεύτερό της παιδί




H Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα επιβεβαίωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, που θα αποκτήσει με τον σύντροφό της, τον διεθνή Ισπανό ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην λατινοαμερικανική έκδοση του περιοδικού Cosmopolitan.

«Η αλήθεια είναι, πως ναι, είμαι έγκυος» δήλωσε η τραγουδίστρια στο Κοσμοπόλιταν, που της έχει αφιερώσει το εξώφυλλο του περιοδικού για το μήνα Σεπτέμβριο, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Δευτέρα.

Η 37χρονη καλλιτέχνιδα, που έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία Γκράμι, επιβεβαίωσε με αυτόν τον τρόπο τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για την πιθανή εγκυμοσύνη της μετά τη συμμετοχή της στην τελετή λήξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, τον Ιούλιο.

Το περιοδικό δεν διευκρινίζει πόσο μηνών είναι η Σακίρα όμως γράφει ότι το πρώτο της παιδί, ο Μίλαν, ηλικίας 1,5 έτους, θα αποκτήσει σύντομα ένα αδελφάκι.

Η Σακίρα και ο Πικέ, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική και είναι επίσημα ζευγάρι από το 2011.

ΠΗΓΗ: DPA, ANA-MPA, AFP

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: