Οι λεπτομέρειες-το νυφικό του γάμου Τζολί – Πιτ




Τις λεπτομέρειες από το μυστικό γάμο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί το περασμένο σαββατοκύριακο στη Γαλλία, αποκάλυψε το βρετανικό δίκτυο E! News, επικαλούμενο πηγή που παρευρέθηκε στο ευτυχές γεγονός.

Ο Μπραντ και η Αντζελίνα παντρεύτηκαν σε μία λιτή τελετή, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών «λίγο πριν από το μεσημέρι του Σαββάτου στο εκκλησάκι δίπλα στην έπαυλή τους στο Σατό Μιραβάλ», δήλωσε πηγή στο Ε! News.

Τη νύφη «παρέδωσε» ο μεγαλύτερος -υιοθετημένος από την Τζολί- γιος της, Μάντοξ, ενώ οι Παξ και Νοξ «βοήθησαν» με τις βέρες, οι οποίες είχαν σχεδιαστεί από τον καλό φίλο του ζευγαριού, Ρόμπερτ Πρόκοπ. Οι κόρες τους, Ζαχάρα, Σιλό και Βιβιέν κρατούσαν καλαθάκια και ροδοπέταλα, καθώς και άλλα λουλούδια που είχαν μαζέψει από τον κήπο του σπιτιού το πρωί και τα πέταξαν μπροστά στους γονείς τους την ώρα που περπατούσαν στο διάδρομο της εκκλησίας. Ο χώρος μοσχοβολούσε τριαντάφυλλο και γιασεμί από τους θάμνους έξω από το παράθυρο και ο ήλιος άστραφτε μέσα από τα βιτρό παράθυρα», πρόσθεσε η πηγή.

«Μετά το “I do”, η οικογένεια γιόρτασε στην πολυτελή τους κατοικία. Στο μεγάλο σαλόνι ακολούθησε το γαμήλιο γεύμα με τοπικά κρέατα, τυριά, φρέσκα θαλασσινά, σπαγγέτι και σαμπάνια, καθώς και το “Chateau Miraval” ροζέ κρασί που παρασκευάζει το ζευγάρι. Υπήρχαν τρία διαφορετικά είδη γλυκών, ένα ήταν παγωτό φράουλα, το δεύτερο τριών ειδών σοκολάτας και ένα τρίτο με φρέσκια κρέμα και μούρα», συνέχισε η πηγή.

Το νυφικό της Αντζελίνα και το μενταγιόν της μητέρας της
Όπως αποκάλυψε το Ε!News η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φορούσε ένα λευκό, με αντικέ δαντέλα, μεταξωτό φόρεμα που έφτανε ως το πάτωμα. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το όνομα του σχεδιαστή, άνθρωπος που βρέθηκε στο μυστήριο δήλωσε ότι ήταν «πολύ παραδοσιακό, αλλά πολύ… Αντζελίνα (ταίριαζε δηλαδή γάντι στο στυλ της)».

Στο κεφάλι η Αντζελίνα φορούσε πέπλο που κάλυπτε το πρόσωπό της και σύμφωνα με την πηγή, «ο Μπράντ το σήκωσε γιατί έδειχνε εκθαμβωτικό».

Μαζί με το μονόπετρο που της χάρισε ο Μπραντ Πιτ, η Τζολί είχε προσθέσει ένα ακόμη κόσμημα συναισθηματικής αξίας για εκείνη: ένα μενταγιόν που ανήκε στην μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράν. Ήταν ένα μικρό, χρυσό θηκάκι με τη φωτογραφία της Μπερτράν μέσα, δήλωσε η πηγή.

Ο Γιον Βόιτ το έμαθε κατόπιν εορτής…
Αφότου ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού γνωστοποίησε το ευτυχές γεγονός, τα τηλέφωνα του πατέρα της Αντζελίνα Τζολί, Γιον Βόιτ, «έσπασαν».

Ο 75χρονος ηθοποιός δήλωσε στο Inside Edition, ότι δεν ήταν παρών στην τελετή και δεν γνώριζε για το μυστήριο. «Δεν το γνώριζα για το γάμο. Είναι ωραίο», δήλωσε με καταφανή έκπληξη ο Βόιτ.

Διαβάστε ακόμη: Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ… εις σάρκα μία

ΠΗΓΗ: E Online, ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: