Με αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα επιχείρησε να διαφύγει ο Μαζιώτης




Mε αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα, τα οποία προσπάθησε ν΄ αρπάξει κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που προκάλεσε μέσα σε δεκάδες κόσμου στο Μοναστηράκι, επιχείρησε να διαφύγει ο καταδικασμένος τρομοκράτης, Νίκος Μαζιώτης.

Αρχικά ο Μαζιώτης κοντοστέκεται στην συμβολή των οδών Αδριανού και Αιόλου και στη συνέχεια επιχειρεί ανεπιτυχώς να μπεί σε ένα Mini Cooper. Έπειτα προσπαθεί ν΄ακινητοποιήσει μία μοτοσικλέτα και αφού αποτυγχάνει και σε αυτή, τη δεύτερη προσπάθεια, φεύγει τρέχοντας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα zougla.gr, οι αστυνομικοί των ομάδων ΔΕΛΤΑ και της ΔΙ.ΑΣ. (οι οποίοι στη συνέχεια τον συνέλαβαν) φτάνουν στο σημείο μετά τις ανεπιτυχείς απόπειρες διαφυγής του Μαζιώτη.

Εν τω μεταξύ, σήμερα έγινε γνωστό ότι στο διαμέρισμα που διέμενε ο Μαζιώτης με τη σύντροφό το Πόλα Ρούπα και το παιδί τους, βρέθηκαν δύο θήκες πιστολιών. Η μία εκτιμάται ότι ήταν για το πιστόλι που είχε μαζί του κατά τη συμπλοκή που προκάλεσε στο κέντρο της Αθήνας μέσα σε πλήθος κόσμου και η άλλη για δεύτερο πιστόλι, που πιθανότατα πήρε μαζί της η Ρούπα φεύγοντα από το διαμέρισμα, όταν άκουσε για τη σύλληψη στο Μοναστηράκι.

Οι αστυνομικοί που πήραν μέρος στις έρευνες στο διαμέρισμα του Αμαρουσίου εκτιμούν ότι θα βρεθούν στοιχεία για το ζεύγος Μαζιώτη, παρά το γεγονός ότι η Ρούπα, φεύγοντας, φρόντισε να εξαφανίσει τα στοιχεία που θα τους ήταν χρήσιμα.

Παράλληλα, οι συνάδελφοί τους αναζητούν, κυρίως στα Πατήσια, το γκαράζ μέσα στο οποίο ενδεχομένως να βρίσκεται το αυτοκίνητο που είχε αγοράσει με ψεύτικα στοιχεία ο Μαζιώτης, αλλά και για τη γιάφκα που κρύβει τον οπλισμό της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Επίσης, εκτιμούν ότι ο καταδικασμένος τρομοκράτης, ήταν σε διαδικασία προετοιμασίας κτυπήματος, το οποίο απετράπη με τη σύλληψή του…

Οι έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν, επίσης, ότι ο Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα, παρήγγειλαν φαγητό από τα κοντινά στο διαμέρισμα που είχαν ενοικάσει καταστήματα, από κινητό τηλέφωνο που ανήκει σε Πακιστανό, το οποίο, πλέον, είναι απενεργοποιημένο.

Μάλιστα υπάλληλος καταστήματος της περιοχής το Αμαρουσίου φέρεται να αναγνώρισε ως πελάτες παραγγελιών που είχε πάει πριν από λίγο καιρό τόσο το Μαζιώτη όσο και τη Ρούπα.

ΕΠΙΣΗΣ: http://mignatiou.com/2014/07/arnithike-na-apologithi-o-maziotis/

ΠΗΓΗ: www.ethnos.gr, zougla.gr, ANA-MPA

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: