Στα δικαστήρια πρώην βουλευτής με δημοσιογράφο




Η δικαιοσύνη καλείται να λύσει τις διαφορές της πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας, Κατερίνας Φαρμάκη, με τον δημοσιογράφο και εκδότη της ηλεκτρονικής εφημερίδας sfedona.gr, Λάκη Γιαννιδάκη.

Ειδικότερα, αναβολή έλαβε η χθεσινή εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει η πρώην βουλευτής Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Φαρμάκη, κατά του δημοσιογράφου και εκδότη, Λάκη Γιαννιδάκη, για συκοφαντική δυσφήμιση από δημοσιεύματα στη sfedona.gr την προεκλογική περίοδο του 2012.

Η αναβολή προέκυψε λόγω μήνυσης που κατέθεσε ο εκδότη της ηλεκτρονικής εφημερίδας στην πρώην βουλευτή Κορινθίας, καταγγέλλοντάς την για παραβίαση προσωπικών του δεδομένων, που είχαν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της κας Φαρμάκη.

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου με τη διαδικασία του αυτοφώρου, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα και παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα Κορίνθου όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 29 Ιουλίου 2014.

Η πρώην βουλευτής σε γραπτή δήλωσή της σημειώνει ότι «όσο και αν κάποιοι επεξεργάζονται πρωτοφανή τεχνάσματα για να πάρουν δικαστικές αναβολές, έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαι σίγουρη ότι οι συκοφάντες κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν».

Η κα Φαρμάκη προσθέτει: «Βεβαίως και προσήλθα στο αστυνομικό τμήμα. Δεν είχα λόγο να αρνηθώ. Το ζήτημα αφορούσε δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων που ο ίδιος ο μηνυτής είχε δημοσιοποιήσει ένα χρόνο πριν (κατά πως ήθελε φυσικά συκοφαντώντας με) και που ακολούθησε το αντίγραφο του βιβλίου συμβάντων για να τον διαψεύσει κατηγορηματικά . Θα συνεργαστώ με την αστυνομία και την δικαιοσύνη – όσο ψυχοφθόρο και αν είναι αυτό για μένα και την οικογένειά μου – για να λάμψει η αλήθεια. Η κοινωνική και πολιτική ζωή της Κορινθίας δεν μπορεί να χαράσσεται με συκοφαντίες και ψέματα».

Δημήτρης Μανιατάκος, ANA-MPA 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: