Ελεύθερος ο Αντώνης Ρέμος, συνελήφθη για χρέη Ηρακλή




ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ελεύθερος αφέθηκε αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον Σεπτέμβριο, ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος που συνελήφθη για ληξιπρόθεσμη οφειλή ύψους 2.065.714, 86 ευρώ προς το Δημόσιο. Η οφειλή που αφορά την περίοδο από 31/7/2009 έως 31/1/2013, συνδέεται με την ΠΑΕ Ηρακλής, της όποιας -κατά το παρελθόν- υπήρξε πρόεδρος και μεγαλομέτοχος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη για ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το Δημόσιο ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος. Η οφειλή συνδέεται με την ΠΑΕ Ηρακλής, της οποίας -κατά το παρελθόν- υπήρξε πρόεδρος και μεγαλομέτοχος. Από τις αστυνομικές αρχές επιβεβαιώνεται η σύλληψη του δημοφιλούς καλλιτέχνη όμως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το ακριβές ποσό του χρέους.

Να σημειωθεί ότι το Φεβρουάριο του 2012, ο Αντ. Ρέμος είχε κληθεί αυτεπαγγέλτως να απολογηθεί σε ανακριτή της Θεσσαλονίκης για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 1 εκατ. ευρώ, υπόθεση που αφορούσε το «Γηραιό».

Κατά την απολογία του τότε ισχυρίστηκε ότι προέβη σε ρύθμιση των οφειλών, ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος. Μάλιστα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είχε δηλώσει ότι ίδιος ανέλαβε εξ ολοκλήρου τις ευθύνες του απέναντι στον Ηρακλή, προσθέτοντας με νόημα: «Ας αναλάβουν και οι υπόλοιποι τις ευθύνες τους».

ΠΗΓΗ: ANA-MPA

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: