Ο Μπούκουρας ενώπιον των ανακριτών




Ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής θα μεταχθεί το μεσημέρι ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για συμπηρωματικό κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος του.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, που είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, έχει κληθεί σήμερα από τις εφέτες, Ι.Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, να απολογηθεί για την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής, με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται, ενώ, όπως υποστήριξε στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης της άρσης ασυλίας του, «αποδεικνύεται ότι ο λόγος για το αίτημα άρσης της ασυλίας μου είναι ότι κατά την νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι μου βρήκαν μια κυνηγητική καραμπίνα για την οποία έχω νόμιμη άδεια. Αντί να δέχεται τρία φυσίγγια η δική μου χωρούσε πέντε φυσίγγια, είχα αφαιρέσει τον μειωτήρα φυσιγγίων, αλλά αυτό δεν αποτελεί πολεμικό υλικό».

Την Παρασκευή ενώπιον των δύο δικαστικών λειτουργών θα βρεθεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου άλλοι τρεις βουλευτές μεταξύ των οποίων και η σύζυγος του προσωρινά κρατούμενου γραμματέα του κόμματος, Ελένη Ζαρούλια.

ΠΗΓΗ: ANA-MPA

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: