Λευκή ισοπαλία 0-0 η Ελλάδα με τη Νιγηρία




Ισόπαλος 0-0 έληξε ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με τη Νιγηρία στο στάδιο “PPL Stadium” στη Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας, παρά τη λευκή ισοπαλία, άφησαν ευχαριστημένους τους χιλιάδες ομογενείς που παρακολούθησαν τον πρώτο αγώνα της ελληνικής ομάδας στις ΗΠΑ.

Ο προπονητής Φερνάντο Σάντος έκανε αρκετές αλλαγές και στο μεγαλύτερο μέρος του α’ ημίχρονου οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Αθλητικοί παράγοντες εκτιμούν ότι η εμφάνιση της Εθνικής ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με τον φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Πορτογαλία, ο οποίος επίσης είχε λήξει 0-0.

Η Καλομοίρα τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο, πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών ήταν ομογενείς.

Στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Road to Brazil», από τις 29 Μαΐου έως και τις 7 Ιουνίου, η ελληνική ομάδα θα παίξει την ερχόμενη Παρασκευή 6 Ιουνίου με τη Βολιβία, σε στάδιο του Νιου Τζέρσεϊ.

Στο τουρνουά συμμετέχουν, εκτός της ελληνικής ομάδας, οι εθνικές ομάδες: Ισπανίας, Ακτής Ελεφαντοστού, Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, Τουρκίας, Ονδούρας, Ισραήλ, Νιγηρίας, Βολιβίας, Ελ Σαλβαδόρ, καθώς επίσης και οι επαγγελματικές ομάδες των Ηνωμένων Πολιτειών: D.C. United και Columbus Crew.

ΠΗΓΗ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ANA-MPA

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: