Είναι το ΕΛΑΜ η “Χρυσή Αυγή” της Κύπρου;




Η αντιπάθειά μου για τους ακραίους είναι δεδομένη, όπως και αν παρουσιάζονται. Στην Ελλάδα έχουμε τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, η οποία με «προκήρυξε» στην ιστοσελίδα της ισχυριζόμενη ότι είμαι «Αμερικανο-Μπολσεβίκος» και «μασόνος» και «πράκτορας» των Αμερικανών!!!

Ότι είναι σαλεμένο το μυαλό τους ΔΕΝ υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας σταματά. Πρέπει να συνεχίσουμε να τους καταγγέλλουμε διότι αποτελούν απειλή για τη Δημοκρατία. Η Χ.Α. «ανδρώθηκε» εκμεταλλευόμενη την οικονομική κρίση.

Το ΕΛΑΜ στην Κύπρο είναι μία «συγγενική» οργάνωση προς τη Χ.Α., άρα –εάν επιλέξει να συνεχίσει αυτή τη συνεργασία, που ξεκίνησε πριν τις προεδρικές εκλογές- θα εισαγάγει και στο νησί τις μεθόδους των Ελλήνων ναζί. Οι Κύπριοι «εθνικιστές» -σάμπως και όλοι οι υπόλοιποι δεν αγαπάμε την πατρίδα μας- πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, διότι εάν συνεχίσουν τα «πάρε-δώσε» με τη Χ.Α., θα μας βρουν απέναντι.

Η Χ.Α. στην Ελλάδα εκμεταλλεύθηκε στο έπακρον τις λαμογιές και τις βλακείες των πολιτικών. Μελετώντας τις ανακοινώσεις του ΕΛΑΜ είναι ξεκάθαρο πως θα πράξουν το ίδιο. Οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες στην Κύπρο και την Ελλάδα ευθύνονται για την οικονομική καταστροφή. Χωρίς αμφιβολία. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα εισαχθεί το βίαιο φαινόμενο της Χ.Α. στο νησί, αν και ομολογώ ότι το φοβάμαι…

ΜΙΧ. ΙΓΝ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: