Στάθης Παναγούλης: «Είμαι τρομοκράτης!»




«Ξαναχτύπησε» με δηλώσεις του στη Βουλή ο Στάθης Παναγούλης, λέγοντας πως «αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους στα μνημόνια, στα μεσοπρόθεσμα, αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου».

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος ζήτησε από τον Αλ. Τσίπρα να τον… παραιτήσει. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την ομιλία του για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα επιτέθηκε στην κυβέρνηση και στους δύο εταίρους υποστηρίζοντας πως «ο πρωθυπουργός και ο ”ιπποκόμος” του ρίχνουν κάθε μέρα λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ.

“Ξεδιάντροπα βγήκε χθες ο κ. Σαμαράς και είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους τρομοκράτες. Εχετε απέναντί σας έναν τρομοκράτη. Ναι, είμαι τρομοκράτης. Και όταν τα δύο τελευταία χρόνια της χούντας ο κ. Σαμαράς σπούδαζε στην Αμερική και πηγαινοερχόταν Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι στην Ελλάδα, εγώ ήμουν φυλακή. Ναι, εγώ είμαι τρομοκράτης και θα σας τρομοκρατήσω όσο μπορώ. Καθημερινά», είπε. Και συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος: «Αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους στα μνημόνια, στα μεσοπρόθεσμα, αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου. Τελεία και παύλα. Εληξε! Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όριά του».

«Αθλιες απειλές»: Εντονη ήταν η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου στις δηλώσεις Παναγούλη. «Στις χειρότερες στιγμές της ελληνικής Ιστορίας παραπέμπουν οι άθλιες απειλές βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής», δήλωσε ο Σ. Κεδίκογλου. «Εάν ο κ. Τσίπρας δεν αποπέμψει άμεσα τον, κατά δήλωσή του ”τρομοκράτη”, κ. Παναγούλη, τότε απλώς θα επιβεβαιώσει πως το μόνο ιδεολογικό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι απειλές για Ειδικά Δικαστήρια, κρεμάλες και λιντσαρίσματα» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: