Ποιά είναι η Μαρία Έλενα που κέρδισε το The Voice




Ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιήσει κάποιος το όνειρό του. Αυτό απέδειξε η Μαρία Έλενα Κυριάκου με τη νίκη της στο «Τhe Voice».

Σύμφωνα με το Star, η 30χρονη Μαρία-Έλενα που είναι μητέρα τριών παιδιών, χωρισμένη εδώ και χρόνια, γεννήθηκε στην Λάρνακα στις 11 Ιανουαρίου του 1984, είναι φιλόλογος στο επάγγελμα, έχει το δικό της φροντιστήριο στην περιοχή Ορόκλινη και τη Δευτέρα θα βάλει την υπογραφή της στο πρώτο «χρυσό» συμβόλαιο του ελληνικού The Voice.

Μικρή ήθελε να γίνει δασκάλα και τραγουδίστρια. Στα 13 της η μητέρα της την έγραψε στο Ωδείο.

Λίγα χρόνια αργότερα σπούδασε Φιλοσοφική στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο πρώτο έτος δέχτηκε πρόταση να συνεργαστεί με τον Γιάννη Πλούταρχο. Όμως, έκανε στην άκρη το όνειρό της για να τελειώσει τις σπουδές της.

Μάλιστα, λίγο πριν δώσει εξετάσεις για το πανεπιστήμιο πήγε για κάποιες μέρες σε μοναστήρι για να μπορέσει να διαβάσει με ηρεμία, κι επειδή εκεί δεν άκουγε μουσική κατάλαβε πόσο σημαντική είναι για τη ζωή της.

Το 2006 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με γνωστό αθλητικογράφο της Κύπρου με τον οποίο απέκτησε τρία πανέμορφα αγόρια. Ωστόσο, κάποια χρόνια μετά ήρθε το διαζύγιο. Η Μαρία Έλενα δεν το έβαλε κάτω και  πήρε τη ζωή στα χέρια της, ανοίγοντας το δικό της φροντιστήριο.

Ποτέ όμως δεν σταμάτησε να σκέφτεται αυτό που αγαπούσε περισσότερο από όλα. Το τραγούδι!

Στο «The Voice» βρέθηκε μετά από αίτηση που έκαναν ο… αδερφός της και μία φίλη του, γιατί η ίδια, όπως λέει, δεν είχε τα κότσια. Στην blind audition ενθουσίασε και τους τέσσερις coaches, που συμφώνησαν ότι έχει εξαιρετική φωνή και ερμηνεία, ενώ ο κόσμος την αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή!

ΠΗΓΗ: www.star.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: