“Καυγάς” Κεδίκογλου-Σκουρλέτη για τη συνέντευξη Σαμαρά




«Δεν πρόκειται να ζητήσουμε πιστοποιητικά μετριοπάθειας από τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στο σχόλιο του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, σχετικά με το άρθρο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην εφημρίδα το «ΒΗΜΑ».

«Το κόμμα που υπερασπίζεται καταδικασμένους τρομοκράτες, κουκουλοφόρους, και την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και το ΝΑΤΟ, το κόμμα που βρίζει και διχάζει, έχει το θράσος να μιλάει για ακρότητες!», επισημαίνει ο κ. Κεδίκογλου και τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «μάλλον να κρύβεται πρέπει, γιατί εκτίθεται και στην Ευρώπη, όπου αποδοκιμάζεται πλέον από όλους, ακόμη και από τον ριζοσπάστη Κον Μπεντίτ».

Προηγουμένως, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, είχε δηλώσει τα εξής για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού:

“Ο κ. Σαμαράς , ο άνθρωπος οποίος ανέλαβε να ολοκληρώσει το έργο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων υφαρπάζοντας τη ψήφο του ελληνικού λαού, αποκαλύπτεται υποστηρίζοντας πως για τον ίδιο σταθερότητα σημαίνει η διατήρηση των πολιτικών του μνημονίου και της ακραίας λιτότητας. Άραγε με ποιους παραμορφωτικούς φακούς βλέπει την πραγματικότητα ο κ. Σαμαράς έτσι ώστε να αποκαλεί επιτυχία την ανθρωπιστική κρίση που γέννησε η πολιτική του;

Ποτέ άλλοτε μεταπολιτευτικά ο επικεφαλής της Ν.Δ. δεν χαρακτηριζόταν από ένα τόσο ακραία διχαστικό, μισαλλόδοξο και ακροδεξιό λόγο . Άλλωστε οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Χ. Α. απέδειξαν πως ο Μπαλτάκος ήταν ο Σαμαράς .

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και θα είναι καταδικαστική για τον κ. Σαμαρά και την πολιτική του. Την πολιτική που εχθρεύεται την αναδιανομή υπέρ των αδυνάτων και εκτινάσσει την ανεργία , που καταλήστεψε τα Ταμεία και έβαλε λουκέτο στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, την πολιτική της κλεπτοκρατίας”.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: