Υποψήφιε δήμαρχε Καβάλας κ. Αγανικόλα οφείλετε να παραιτηθείτε!
Του Ελευθέριου Ρήνου

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Παράσχος Αγανικόλας κατέβηκε στις εκλογές ζητώντας τη ψήφο των συμπολιτών του στην πόλη της Καβάλας. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που δεν έχει ασχοληθεί με την πολιτική και δεν ήταν υποψήφιος στο παρελθόν με κανένα άλλο κόμμα, έκανε αγώνα για την πόλη του και τα προβλήματα των συνδημοτών του.

Είναι ένας απλός πολίτης, ιχθυέμπορος που γνωρίζει τα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών του. Αυτό είναι προς τιμήν του και είναι ο λόγος που δεν έγραψα αυτό το κείμενο προεκλογικά, ανεξάρτητα από το αν έπρεπε ή όχι. Ο κ. Παράσχος Αγανικόλας πήρε μέρος στις εκλογές με το οικονομικό πρόγραμμα “επενδύσεων” του άφραγκου, πατρινού επενδυτή Αρτέμιου Σώρρα. Τελικά, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη 2014, ο κ. Αγανικόλας ήρθε προτελευταίος, αλλά πήρε 1736 ψήφους και 4.61%, κερδίζοντας μέχρι αυτή τη στιγμή μία έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Καβάλας.

Η θέση όποιου ψάχνει την αλήθεια δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε ευχάριστη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι η εύρεση της αλήθειας, αλλά η πίκρα της αποκάλυψης σε όποιον έχει σαν τελευταία ελπίδα μια πολιτική απάτη, όπως αυτή των “αμερικανικών ομολόγων των 600δις” και του “παγκόσμιου καταπιστεύματος”. Δυστυχώς, εκτός των πολιτικών μου πεποιθήσεων που είναι ξεκάθαρες, μια και είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με συγκεκριμένη παράταξη, δεν μπορώ να υποσχεθώ θαύματα και μαγικές λύσεις. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη δύναμη πολιτικών απατεώνων παγκοσμίως, η εύκολη λύση που κρατάει τον πολίτη στον καναπέ, η ψεύτικη ελπίδα που αν και κάλπικη, παραμένει ελπίδα.

Ο κ. Αγανικόλας λοιπόν, πριν γίνει υποψήφιος δήμαρχος, προσπάθησε να πείσει το Διοικητικό Συμβούλιο του δήμου Καβάλας ότι υπάρχει ένα “δομημένο” σχέδιο σωτηρίας και επενδύσεων με 123 ενότητες έργων, το οποίο σύμφωνα με δηλώσεις του προσκόμισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο 150 άτομα, ανάμεσα στους οποίους ελεύθεροι επαγγελματίες, αστυνομικοί, πυροσβέστες, άνεργοι και άλλοι. Παράλληλα, το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, σε ξενοδοχείο της Καβάλας, ο υποψήφιος δήμαρχος υποδέχθηκε το “μεγάλο” επενδυτή Αρτέμιο Σώρρα, σχεδόν σαν απελευθερωτή.

Όπως κάθε συνδυασμός που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο κ. Αγανικόλας με το επιτελείο του, δημιούργησε ένα δικτυακό τόπο (http://www.e4kavalas.gr/), όπου ανέβασε τις προτάσεις του, μαζί με κείμενα και έγγραφα που του δόθηκαν προφανώς από τον επενδυτή κ. Σώρρα. Έγγραφα που κατά τη γνώμη του επενδυτή και του κ. Αγανικόλα αποδεικνύουν την ύπαρξη των χρημάτων.

Eikona1_PlastEggrafoWorldBank
Εικόνα 1: Τμήμα εγγράφου όπως το ανέβασε ο κ. Αγανικόλας στο site του, με το λογότυπο της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Το πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι τα έγγραφα που διακινεί ο υποψήφιος δήμαρχος μέσω του δικτυακού του τόπου είναι πλαστά. Τα χρήματα με τα οποία υποσχέθηκε “πράματα και θάματα” στους πολίτες της Καβάλας, όπως εξάλειψη των δανείων, δεν υπάρχουν! Δεν υπάρχει ούτε σεντ στα Παγκόσμια Καταπιστεύματα, δεν υπάρχουν καν Παγκόσμια Καταπιστεύματα.

Πρόκειται για μια διεθνή απάτη ενός συνωμοσιολόγου, του Neil Keenan, που κρύβεται στην Ινδονησία και που σε συνεργασία με ανθρώπους που ήδη πήγαν φυλακή στην Καμπότζη έχει δημιουργήσει μια παραθρησκευτική οργάνωση, χρησιμοποιώντας την προσμονή κέρδους για να μαζέψουν θύματα, τα οποία εκμεταλλεύονται και οικονομικά.

Η μαφιόζικη οργάνωση εκπροσωπείται μέσω αμερικανού δικηγόρου, του William Mulligan Jr, ο οποίος είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο συγκεκριμένο απατεώνα και έναν άλλο απατεώνα από τον οποίο ο Αρτέμιος Σώρρας πήρε τα πλαστά ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου των 600 δις, τον Stephen L. Wozny. Μέσω αυτού του αμερικανικού δικηγόρου, ο Σώρρας και η παρέα του απέκτησαν πρόσβαση στο στενό κύκλο των διεθνών απατεώνων και έβαλαν σε εφαρμογή σχέδια και έγγραφα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Κάποια από αυτά τα πλαστά έγγραφα χρησιμοποιήθηκαν και σε δικαστική αίθουσα, χωρίς να μπορέσει ο εισαγγελέας και το δικαστήριο να διαπιστώσει την πλαστότητα τους.

Το διεθνές κύκλωμα των απατεώνων που υπόσχεται τα εκατοντάδες τρισεκατομμύρια από “Παγκόσμια Καταπιστεύματα” κυκλοφορεί με την επωνυμία Office for International Treasury Control (OITC) και διαφημίζει ότι έχει σχέση με τα Ηνωμένα Έθνη, χωρίς βέβαια αυτό να αληθεύει, αφού υπάρχουν επαναλαμβανόμενες, επίσημες διαψεύσεις εδώ και χρόνια. Η OITC είναι μια οργάνωση απατεώνων, της οποίας οι αρχηγοί έχουν πάει φυλακή στην Καμπότζη και έχουν αναμειχθεί σε δεκάδες απάτες παγκοσμίως, όπως ανέφερα σε προηγούμενο αναλυτικό άρθρο μου (βλ. Πολιτικοί απατεώνες τάζουν καταπιστεύματα και βάζουν υποψηφίους δημάρχους να ορκίζονται!!!http://www.katohika.gr/2014/05/politikoi-apateones-tazoun-kapisteumata-kai-vazoun-ipopsifious-dimarxous-na-orkizontai.html)

Βίντεο: Απόσπασμα από την εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας κ. Αγανικόλα, στην οποία ο κ. Σώρρας αποκαλύπτει ότι τον επισκέφθηκε για τα παγκόσμια καταπιστεύματα κλιμάκιο του OITC, δηλαδή της μαφιόζικης διεθνούς οργάνωσης απατεώνων με την ονομασία Office for International Treasury Control.

Ο ίδιος ο Αρτέμιος Σώρρας στο παραπάνω βίντεο, λέει ότι έχει κατασκευάσει έργα 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα οποία βέβαια δεν υπάρχουν πουθενά. Χρησιμοποιεί το ψεύδος για να εξαπατήσει θύματα, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει. Μάλιστα, προχωράει ένα βήμα παραπάνω και αποκαλύπτει ότι έχει δεχτεί επίσκεψη από τη διεθνή οργάνωση απατεώνων OITC, η οποία έχει διωχθεί διεθνώς για δεκάδες απάτες και μέλη της, όπως ο Ray C Dam έχουν συλληφθεί στο εξωτερικό, ενώ άλλοι διαφεύγουν της σύλληψης. Ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι διατηρεί επαφή με αυτή την επικίνδυνη σπείρα, τα σχέδια της οποίας προωθεί. Προφανώς έχει μπερδέψει το OITC με τα Ηνωμένα Έθνη (UN) και την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), που φυσικά δεν έχουν σχέση με τους κομπιναδόρους της OITC και στο παρελθόν έχουν καταδικάσει ρητά τη δράση της OITC, προειδοποιώντας τους πολίτες παγκοσμίως.

Το δυστυχές στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι η OITC διασυνδέεται μέσω των μελών της με μια άλλη μαφιόζικη οργάνωση, το Dominion του Melchizedek. Το Dominion του Melchizedek έχει χαρακτηριστεί από τον ιταλικό τύπο ως μία από τις διαβολικότερες απάτες που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια και μέσω “εγγυήσεων” προσπάθησε να αποσπάσει εδάφη από ιδιώτες, να τα ενώσει και να φτιάξει αυτόνομο κρατίδιο. Αυτή η η οργάνωση δημιουργήθηκε από φιλιππινέζους απατεώνες και ξεκίνησε “κλέβοντας” μια ατόλη από τα Νησιά Μάρσαλ, για να αποκτήσει εδαφική οντότητα. Μάλιστα, η κομπίνα ήταν τόσο καλά στημένη που μια χώρα, η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία αναγνώρισε το νέο μικροκράτος, το οποίο στη συνέχεια έστησε δική του τράπεζα και προχώρησε σε τεράστιες απάτες, έως το σημείο που η διεθνής κοινότητα επενέβη και ξεκίνησαν οι συλλήψεις. Οι εγκληματίες αυτοί είχαν φτάσει στο σημείο να πουλάνε και διαβατήρια προς 3500 δολάρια…

Η πρώτη κίνηση που θα έπρεπε να κάνει ο κ. Αγανικόλας, το επιτελείο του και ο καθένας που χρησιμοποιεί τα πλαστά έγγραφα που διακινεί η οργάνωση του Αρτέμιου Σώρρα, θα ήταν να προσπαθήσει να τα ελέγξει.  Ο έλεγχος αυτός ήταν ιδιαίτερα εύκολος. Κατά τη διάρκεια της έρευνας μου έστειλα ένα απλό email στην Παγκόσμια Τράπεζα και προώθησα το ίδιο έγγραφο που έχει αναρτήσει και ο κ. Αγανικόλας και που στη δική του περίπτωση βρίσκεται εδώ: http://e4kavalas.gr/παγκοσμιο-ταμειο-καταπιστευμα/

Δυστυχώς για τον κ Αγανικόλα και τους υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, η Παγκόσμια Τράπεζα απάντησε και την απάντηση υπογράφει, εκ μέρους της Παγκόσμιας Τράπεζας, η Αντιπροεδρία κατά της Διαφθοράς. Το αίτημα που είχε υποβληθεί μέσω της ειδικής πλατφόρμας της Παγκόσμιας Τράπεζας βρίσκεται εδώ (http://i.imgur.com/xszroiP.jpg) και η απάντηση ακολουθεί:

“Αγαπητέ Ελευθέριε Ρήνο,

φαίνεται ότι το μήνυμα το οποίο έχετε λάβει περιλαμβάνει μια μη εξουσιοδοτημένη και χωρίς έγκριση χρήση του ονόματος της Παγκόσμιας Τράπεζας και είναι μια δόλια απάτη (η Παγκόσμια Τράπεζα δεν εκδίδει αυτό το είδος της επικοινωνίας). Σας καλώ να μην απαντήσετε και να ΜΗΝ στείλετε οποιαδήποτε χρηματικό ποσό ή να παράσχετε οποιαδήποτε από τα προσωπικά σας στοιχεία από αυτό το σημείο και μετά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου, εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε με αυτό. Λυπούμαστε που δεν είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε περαιτέρω με το συγκεκριμένο θέμα”.

Eikona2_ApantisiWorldBank
Εικόνα 2: Η Παγκόσμια Τράπεζα απαντάει ότι το έγγραφα που αναρτούν σε blogs συνεργάτες του Σώρρα και από τον κ. Αγανικόλα είναι πλαστό.

Ο κ. Αγανικόλας λοιπόν, μαζί με άλλους 45 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, έχουν υπογράψει τον όρκο που τους έδωσε ο Αρτέμιος Σώρρας και μαζί υπέγραψε και σχετική συμφωνία συνεργασίας με την οργάνωση του “επενδυτή”, για τη χρήση των ανύπαρκτων παγκόσμιων καταπιστευμάτων. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη πολιτική απάτη με την οποία υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα παραπλάνησαν απλούς πολίτες για να υποκλέψουν τη ψήφο τους.

Όλοι συμμεριζόμαστε τις ανάγκες των πολιτών και νοιώθουμε τις συνέπειες της κρίσης. Για πολλούς από εμάς, η κρίση είναι καθαρά πολιτική και οι μνημονιακές κυβερνήσεις είναι υπόλογες για τις χιλιάδες αυτοκτονίες και την καταστροφή της παραγωγικής δομής του κράτους. Αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε την ίδρυση αυτοκινητοβιομηχανίας, εργοστάσιου κομπιούτερ και βιομηχανία παραγωγής τρακτέρ στην Καβάλα, όπως ο κ. Αγανικόλας, με χρήματα από τα παγκόσμια καταπιστεύματα, πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα αυτά. Αυτό που σίγουρα υπάρχει είναι η έστω και μικρή πολιτική δύναμη που έδωσαν οι εξαπατημένοι πολίτες στον κ. Αγανικόλα και σε κάθε άλλο υποψήφιο που κορόιδεψε τους συμπολίτες του.

Απευθυνόμενος στον κ. Αγανικόλα, θα του προτείνω να επιβεβαιώσει από μόνος του ότι το έγγραφο που φέρει το λογότυπο της World Bank και το οποίο διακινεί είναι πλαστό και ότι τα χρήματα δεν υπάρχουν. Αν δεν μπορεί ο ίδιος, ας το κάνει κάποιος από το επιτελείο του. Η Παγκόσμια Τράπεζα έχει δικτυακό τόπο που είναι εδώ: http://www.worldbank.org/ Το ειδικό τμήμα για τις απάτες ονομάζεται Integrity Vice Presidency, το απευθείας τηλέφωνο είναι 001-202-458-7677 και η φόρμα είναι εδώ: http://www.wbgintegrity.ethicspoint.com/

Αφού επιβεβαιώσει την απάτη, τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι, οφείλουν να παραιτηθούν και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από τους απλούς πολίτες που τους εμπιστεύθηκαν. Γιατί αν δεν παραιτηθούν, είναι υπεύθυνοι για τη διάπραξη πολιτικής απάτης, την αποδοχή και διακίνηση πλαστών εγγράφων και την εξαπάτηση συνελλήνων με εφήμερο κέρδος τη ψήφο του απλού πολίτη.

Αν ο κ. Αγανικόλας αρκεστεί, όπως και το υπόλοιπο κύκλωμα, σε απλές προσωπικές επιθέσεις ενάντια σε όποιον τους δείχνει την αλήθεια μπροστά στα μάτια τους, ίσως ο εισαγγελέας οφείλει αυτεπάγγελτα να διαπιστώσει ότι τα συγκεκριμένα έγγραφα είναι πλαστά, επικοινωνώντας ο ίδιος με την Παγκόσμια Τράπεζα και χρησιμοποιώντας τα έγγραφα που ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο.

 

—————————–

Σημείωση. Ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πατριωτική Ένωση, τα παραπάνω αποτελούν ξεκάθαρα την πολιτική μου θέση και στα παραπάνω έχω την υποστήριξη και του πολιτικού φορέα, του οποίου η δημιουργία ήταν στόχος ετών και αποτελεί τη συνένωση πολλών δημιουργικών δυνάμεων του Πατριωτικού χώρου. Η έρευνα μου είναι διαθέσιμη τόσο στις αρχές όσο και σε οποιονδήποτε άλλον θελήσει να μελετήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal