Η Άννα Βίσση στην Ουάσινγκτον – Μια μοναδική συναυλία, προσφορά του Utopia DC




Μια φαντασμαγορική εκδήλωση με την διάσημη τραγουδίστρια Άννα Βίσση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή 15 Ιουνίου (Ημέρα του Πατέρα) στην πόλη της Ουάσινγκτον.
 
Η ομάδα προώθησης ελληνικών εκδηλώσεων “Utopia DC, φέρνει την ελληνίδα καλλιτέχνη για πρώτη φορά στην αμερικανική πρωτεύουσα σε μια συναυλία που αναμένεται να ενθουσιάσει την ελληνική και κυπριακή κοινότητα της ευρύτερης περιοχής. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νυχτερινό κέντρο “Ecostage, που διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους και καλύτερα εξοπλισμένους συναυλιακούς χώρους στην Ουάσινγκτον και στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. ΤοEcostage έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 6 χιλιάδες άτομα και από τα decks του έχουν περάσει διάσημα ονόματα, κυρίως της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως οι DJ TiestoDavid GuettaThomas Gold κ.α.  
 
Η διοργάνωση της εκδήλωσης έχει γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει σε όσους παρευρεθούν μια αυθεντική ελληνική βραδιά με μπουζούκια, τραπέζια μπροστά στην πίστα, καλό ελληνικό φαγητό και άφθονα λουλούδια. Η γενική είσοδος ξεκινά από 75$ το άτομο και φτάνει έως τα 195$ (με φαγητό) για όσους επιλέξουν να βρεθούν στα πρώτα τραπέζια από την πίστα του μαγαζιού.
 
Η ελληνίδα καλλιτέχνης δήλωσε ενθουσιασμένη για την εκδήλωση και το γεγονός ότι θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην πόλη της Ουάσινγκτον, ενώ πρόσθεσε ότι οι έλληνες ομογενείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αξέχαστη βραδιά.
 
Προπώληση εισιτηρίων γίνετε στην ιστοσελίδα του “Utopia DC”:
http://utopiadc.com/annavissi. Βιαστείτε γιατί εξαντλούνται!

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: