Τραγικό: «Πόσταρε» στο Facebook οδηγώντας και σκοτώθηκε




Η στιγμή που αναρτούσε στο Facebook τη φράση «Το τραγούδι Happy με κάνει τόσο ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ» ήταν μία από τις τελευταίες της… Η 32χρονη Κόρτνεϊ Σάνφορντ ανήρτησε τη φράση στις 08.33 το πρωί, την ώρα που οδηγούσε προς τη δουλειά της.

Η γυναίκα είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα και το αυτοκίνητό της είχε συγκρουστεί με ένα φορτηγό, πριν τυλιχθεί στις φλόγες. Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο του ατυχήματος ένα λεπτό αργότερα. Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος χτύπησε σε δέντρο, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Σάνφορντ οδηγούσε στην εθνική οδό 85 της Βόρειας Καρολίνα, την ώρα που «πόσταρε» διάφορα στο προφίλ της στο Facebook, ενώ δεν υπήρχαν ενδείξεις για επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Η σύνδεση του δυστυχήματος με το Facebook διασταυρώθηκε όταν φίλοι του θύματος ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ένας αριθμός αναρτήσεων της Σάνφορντ έγιναν περίπου την ίδια ώρα με το τραγικό συμβάν. Η αστυνομία ανέφερε ότι η Σάνφορντ είχε αναρτήσει και μία σειρά από selfies την ώρα που οδηγούσε.

Σε μία αναφορά στην τελευταία επιτυχία του Φάρελ Γουίλιαμς, το τραγούδι Happy, που ακούγεται στην ταινία «Εγώ ο απαισιότατος 2», η 32χρονη έγραψε: Το τραγούδι Happy με κάνει τόσο χαρούμενη….

Πηγή: SkyNews, ΕΘΝΟΣ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: