Πυρά Σοφιανού εναντίον Καμίνη για τη Χ.Α.




Σκληρή γλώσσα εναντίον των συνυποψηφίων του χρησιμοποίησε ο υποψήφιος του ΚΚΕ για τον Δήμο Αθηναίων, Ν. Σοφιανός, καταγγέλλοντας ότι στη χθεσινή διαπαραταξιακή συνεδρίαση του δήμου, «τα μεγάλα λόγια ενάντια στη Χρυσή Αυγή, οι ψηφοθηρικές καταγγελίες για την εγκληματική της δράση πήγαν περίπατο».

Συγκεκριμένα, ο Ν. Σοφιανός δήλωσε ότι οι υπόλοιπες παρατάξεις αρνήθηκαν την πρόταση του ΚΚΕ να μη δοθεί καμία προεκλογική διευκόλυνση και παροχή στη Χρυσή Αυγή, θυμίζοντας ότι, με απόφαση της Βουλής, έχει διακοπεί η κρατική χρηματοδότηση στο ακροδεξιό κόμμα, ενώ «στην πλειοψηφία των βουλευτών της έχει αρθεί η ασυλία και οι υποψήφιοί της είναι υπόδικοι, προφυλακισμένοι ή ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγυήσεις, για συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική ναζιστική οργάνωση».

Ο Ν. Σοφιανός επέκρινε τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σακελλαρίδη, ο οποίος, όπως είπε χαρακτηριστικά, «συνεπής στην ασυνέπεια του κόμματός του, από τη μία καταγγέλλει την ”ατζέντα Κασιδιάρη” και απ’ την άλλη προωθεί στην ουσία τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση», αλλά και τον δήμαρχο Γ. Καμίνη, ο οποίος, «από διώκτης της Χρυσής Αυγής, όπως διαφημίζεται, της παρέχει κάθε διευκόλυνση»…

ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: