Γκολ στο… παρά πέντε και λάμψη στις κάλπες




Ενα «μαγκάκι», δύο «βιρτουόζοι» της μπάλας και μια «θεοπούλα» πρωταγωνιστούν στη μάχη για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Η συνταγή βέβαια δεν είναι καινούργια, αλλά παλιά και δοκιμασμένη. Από τα σίριαλ και τα γήπεδα, λοιπόν στις εκλογές, δίνοντας ηθοποιοί και πρωταγωνιστές τον δικό τους τόνο στην εκλογική αναμέτρηση.

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος προτίμησε να… παίξει μπάλα, καθώς στο ψηφοδέλτιό του είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δύο πλέον παλαίμαχοι της στρογγυλής θεάς, οι οποίοι βρέθηκαν και αντίπαλοι στα «καυτά» ντέρμπι των… τριών αιωνίων. Ο Κρίστο Βαζέχα, γκολτζής με την πράσινη φανέλα και ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο «Γκούλιτ των φτωχών», που φόρεσε διαδοχικά την κίτρινη και την κόκκινη φανέλα. Μαζί τους και ο ηθοποιός Ρένος Αποστολίδης – πρωταγωνιστής στη σειρά του Mega «Με τα παντελόνια κάτω».

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αλλά και η Ρένα Δούρου «παίζουν» με τη δημοφιλή σειρά «Παρά πέντε». Το γνωστό «μαγκάκι» της δημοφιλούς σειράς του Mega, η Αγγελική Λάμπρη, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος αλλά και ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης – πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, που πρωταγωνίστησε στο «Παρά πέντε». Η Εφη Παπαθεοδώρου -η… Θεοπούλα του «Παρά πέντε»- δεν είναι υποψήφια, αλλά ζήτησε από τη Ρένα Δούρου να βοηθήσει την προεκλογική της εκστρατεία. Ετσι πρωταγωνιστεί στο πρώτο τηλεοπτικό σποτ της κ. Δούρου, με «αμοιβή», όπως μάθαμε, μια μεγάλη ανθοδέσμη.

ΕΘΝΟΣ – www.ethnos.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: