Αντί το Ευαγγέλιο κρατούσε iPad ο παπάς του Καθεδρικού




Εκπληκτοι οι ομογενείς που εκκλησιάστηκαν στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, στο Μανχάταν, είδαν στο ιερό τοποθετημένο ένα iPad και άφωνοι αντιλήφθηκαν πως ο προϊστάμενος της εκκλησίας διάβαζε από το δημιούργημα της Apple ύμνους της Αγίας Τρίτης. Η έκπληξη έφερε τάσεις …λιποθυμίας, όταν αντί του Ευαγγελίου, ο ιερέας κρατούσε το ιPad και μπροστά στο ιερό, όταν διάβαζε τα ευαγγέλια της Μεγάλης Τρίτης.

Οι πιστοί έβλεπαν ο ένας τον άλλο μή πιστεύοντας τα όσα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια τους, αν και μερικοί που εκκλησιάζονται συχνά, έχουν ξαναδεί το επίμαχο iPad και στις λειτουργίες. Ο εν λόγω ιερέας δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Καθεδρικό Ναό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής και πληροφορήθηκαμε ότι έχει ήδη αποφασιστεί η αντικατάστασή του. Οι πιστοί πάντως στοιχηματίζουν ότι τη Μεγάλη Παρασκευή, που θα βρεθεί στον Καθεδρικό ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, ο ιερέας θα εξαφανίσει το iPad.

Σε μία άλλη περίπτωση ιερέας της Ομογένειας επιχείρησε να ποτίσει με …ξύδι τα παιδιά του νηπιαγωγείου, προφανώς στο πλαίσιο εκμάθησης της …χριστιανικής θρησκείας.

ΜΙΧ. ΙΓΝ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: