Ο απένταρος “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμιος Σώρρας 5 μήνες πριν από την αποκαθήλωση, παραληρεί…

Γράφει ο Strovoliotis

Όπως είχα υποσχεθεί πριν από ένα μήνα, κάθε 9η μηνός μέχρι την 9η Αυγούστου θα ανεβάζω ένα άρθρο για τον φρενοβλαβή, ανισόρροπο απατεώνα Αρτέμιο Σώρρα.(*). Είπα να προχωρήσω σε αυτή την ενέργεια ως μέρος της μάχης (γιατί ο πόλεμος δε θα κερδηθεί ποτέ), εναντίον των παλαβών. Παλαβών παντός είδους, στην κατηγορία των οποίων ο Αρτέμιος Σώρρας είναι αναμφισβήτητος πρωταθλητής.

Ένας άλλος παλαβός της παρέας λοιπόν, ο Εμμανουήλ Λαμπράκης είχε δηλώσει στο πιο κάτω βίντεο πως τα ομόλογα που υποτίθεται κατέχει ο Σώρρας λήγουν την 9η Αυγούστου του 2014. Και επειδή όταν ένα ομόλογο λήξει τότε πληρώνεται (και αν δεν πληρωθεί, τότε κηρύσσει πτώχευση ο εκδότης, δηλαδή η κυβέρνηση των ΗΠΑ), θεωρώ πως μετά από εκείνη την ημερομηνία ο Σώρρας και η παρέα του δε θα μπορούν να επικαλούνται χαζές δικαιολογίες: θα έχουν τα ριάλια στη διάθεση τους, και θα μπορούν να τα κάνουν ό,τι θέλουν… Θα μπορούν να σώσουν την Ελλάδα την Κύπρο και όποια άλλη χώρα επιθυμούν.

Φυσικά, αυτό το βίντεο είναι ξεπερασμένο. Όπως βλέπετε στην πιο κάτω φωτογραφία (απολογούμαι για την ποιότητα, προφανώς κάποιος έβγαλε τη φωτογραφία στα κρυφά), η ημερομηνία είναι τελικά η 1η του Αυγούστου του 2014. Κάπου δεν πάνε καλά με τα μηδενικά στο πιστοποιητικό αυτό, αλλά δεν πειράζει! Η ουσία είναι πως ο Σώρρας θα έχει τον επόμενο Αύγουστο διαθέσιμα όλα τα ριάλια, άρα οι μαγκιές τερματίζονται οριστικά και τελεσίδικα τότε.

fullscreen-capture-09032014-165836

Τα δις, με αποδείξεις!

Πολλοί με ρωτούν γιατί ασχολούμαι με ένα τέτοιο παρανοϊκό φαινόμενο: ο λόγος είναι απλός: έχω μείνει άναυδος για το γεγονός πως μια τόσο εξόφθαλμα παλαβή και παρανοϊκή υπόθεση τραβά τόσο την προσοχή πολλών (απελπισμένων) Ελλήνων – στην Κύπρο νομίζω οι ανάλογοι παλαβοί είναι πολύ λιγότεροι. Να τολμήσω να γράψω επίσης πως μια παλαβομάρα τέτοιων κολοσσιαίων διαστάσεων, αξίζει να καταγραφεί.

Βεβαίως, υπάρχουν και άλλα ζητήματα, πολιτικά: ο ίδιος ο λόγος του Σώρρα, τα δημοσιεύματα μεγάλου μέρους των οπαδών του, η ιδεολογία (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) που βγαίνει από εκεί μέσα, βρίσκεται στο απώτατο άκρο του εθνικισμού και του εξτρεμισμού παντός είδους. Αφορά φυσικά κυρίως την άκρα δεξιά, και τους ακραιφνείς και άρρωστους εθνικιστές. Από την άλλη όμως βλέπω πως ανάλογες ιδέες εμφανίζονται με περιορισμένη συχνότητα και σε περιθωριακές καταστάσεις της αριστεράς. Η αντισυστημική και απαξιωτική συμπεριφορά του Σώρρα, ακούγεται πολύ ελκυστική φρασεολογία στα αυτιά αφελών αριστερών, που αναζητούν επιχειρήματα σε βάρος του συστήματος ή των δεξιών πολιτικών. Με αυτό τα σκεπτικό νοιώθω πως η παλαβομάρα του Σώρρα απλώνεται, δημιουργείται μια όσμωση στα δυο άκρα του πολιτικού φάσματος, και ναι, ψιλοανησυχώ.

Σήμερα θα σας παρουσιάσω άλλο ένα βίντεο. Είναι ο ίδιος ο Σώρρας μαζί με μια συνεργάτιδα του που μόνο διακοσμητικό ρόλο παίζει, σε ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι. (Η παρουσίαση φαίνεται να έχει κοπεί. Από ό,τι κατάφερα να πληροφορηθώ είτε τον έκοψε το κανάλι (κάτι απόλυτα κατανοητό), άνκαι άλλες πληροφορίες λένε πως η πεντάωρη (!) συνέντευξη θα μεταδοθεί σε συνέχειες!) Αν το ψάξετε λίγο θα σας φύγει το κεφάλι από τις πόσες παρουσίες έχουν σε ένα σωρό ΜΜΕ στην Ελλάδα. Δεν συζητώ για τον Σώρρα και τους δικούς τους, αλλά πόσοι παλαβοί δημοσιογράφοι ρε παιδί μου; Πόση ώρα μπορεί να ακούει κάποιος ένα παραλήρημα χωρίς να αντιδρά;

Λοιπόν τι λέει ο «Πολέμαρχος της παγκόσμιας Ελευθερίας» στο πιο πάνω βίντεο;

Κατ΄ αρχάς παραληρεί. Ναι, παραληρεί, και η αναμετάδοση θα μπορούσε να τερματιστεί εδώ.

Και αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολικό. Ο άνθρωπος από τα πρώτα δευτερόλεπτα φαίνεται πως είναι αρκόπελλος, έχει έντονες εμμονές, αναβαθμίζει τον παραλογισμό σε θεωρίες, πετάσσει ένα σωρό στρεβλωμένα, παραποιημένα η απλώς ψεύτικα γεγονότα, αρνείται πεισματικά να απαντήσει επί της ουσίας των προτάσεων του, παρά τις μικρές προσπάθειες του αδαούς δημοσιογράφου, βγάζει ένα απελπισμένο εθνικισμό, ρατσισμό, αντισημιτισμό, με τρόπο που θα ‘λεγα πως θα έπρεπε επιτέλους να κινήσει την περιέργεια της δικαιοσύνης.

Δείτε το βίντεο, άνκαι είναι ενδιαφέρον να δείτε και γραπτώς κάποια από τα παλαβά πράγματα που λέει αυτός ο άνθρωπος:

Εκπροσωπεί λοιπόν την «Ένωση Ελλήνων» και απευθύνεται σε αυτούς ως «συνέλληνες».

1.Γεννήθηκα από το πουθενά, άνκαι στην παγκόσμια σκηνή με ξέρουν πολλοί.

2. Είμαι αυτός που πρέπει, την ώρα που πρέπει όταν πρέπει και με ό,τι πρέπει. (Ειλικρινά, μετά από αυτό χρειάζεται να συνεχίσει κάποιος;)

3. Δε μας εξηγούν ποτέ ποιες είναι αυτές οι αγορές. Εγώ θα βάλω ονοματεπώνυμα στις αγορές, στους τραπεζίτες, στους πολιτικούς. Θέλουμε να ξέρουμε και ονοματεπώνυμα του αντίπαλου δέους, αυτούς στους οποίους χρωστά η Ελλάδα. (Το υπονοούμενο είναι πως πίσω από όλα είναι οι Rothschilds, οι Εβραίοι και οι Μασόνοι – οι οποίοι σε παρελθόντα χρόνο μας κατάκλεψαν και συνεπώς θα τους την κάτσουμε και δε θα πάρουν μια!).

4. Έχω πολλές εταιρείες με τις οποίες θα μπορούσα να εμφανιστώ. (Ναι; Ποιές, που είναι γραμμένες, και τι κάνουν; Που είναι οι λογαριασμοί τους;)

5. Αγγλία- ΗΠΑ- Γερμανία είναι εταιρείες.

6. Το DNA μου είναι από καταβολής ελληνικό. (Χμμμ, πας στοίχημα;)

7. Η Γερμανία χρωστά 11.5 τρις. (Δε ξέρω σε ποιο νόμισμα, πάντως σε ευρώ είναι περίπου 3)

8. Τι μας έδωσαν τι μας πήραν τι μας έκλεψαν όλοι αυτοί. (Άλλη μια φορά η περιρρέουσα λογική είναι σαφής: θέλει να οδηγήσει τα πράγματα στο σημείο που θα πει πως δεν πληρώνουμε γιατί δεν χρωστάμε σε κανένα Συνεπώς δε θα χρειαστεί να εμφανίσει τα δις που δεν έχει.)

9.Το μνημόνιο το υπέγραψε ο μη εκλελεγμένος Προβόπουλος, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας η οποία (surprise, surprise!) ιδρύθηκε ως παράρτημα των … Rothschilds!

10. Για να υπάρχει απατεώνας, πρέπει να υπάρχει απάτη. (Όχι απαραίτητα, η παλαβομάρα δεν είναι ποινικό αδίκημα.)

11. Έλληνας: δεν κατασκευάστηκε στη γη, δεν προέρχεται από τον Homo Sapiens, δεν προερχόμαστε από τους ινδοευρωπαίους, που είναι χαζαρομογγόλοι που κάποτε ονομάζονται Ασκενάζι – από το όνομα των οποίων βγαίνει το …ΝΑΖΙ! ( Η άγνοια του παλαβού! Εδώ μάθετε για τους Ασκενάζι, και εδώ για τους ΝΑΖΙ).

12. Ο ελληνισμός είναι παντού, σε όλο τον πλανήτη. Η Γραμμική γραφή Α&Β των Μάγια είναι ΔΙΚΙΑ μου! (Ναι ρε, λέει *δικιά* του! Εδώ μάθετε για τη Γραμμική γραφή.)

13. Η γλώσσα μας είναι μαθηματική, είναι από το Θεό δε γεννήθηκε στη γη όπως όλες τις άλλες, οι οποίες δεν είναι τίποτα περισσότερο από …διάλεκτοι των ελληνικών!

14. Μας είπαν τα ζωντόβολα, τα ζώα να θάψουμε το παρελθόν μας και να γίνουμε Ευρωπαίοι, μόνο δεν μας είπαν πως να γράψουμε το Ε! (Το πιάσατε το αστείο, ε; Ευρωπαίοι ή ευρω – πέη;)

15. Για το θέμα μίλησαν και βουλευτές στη βουλή ΜΟΥ. (Ναι, ρε, λέει πάλι στη βουλή *του*!!!)

16. Μετά τον Καποδίστρια κανείς κυβερνήτης δεν ήταν έλληνας. Όλοι χαφιέδες, ρουφιάνοι, και βεβαίως εβραίοι ήταν. (Πάλι αναφορά για τους Ασκενάζι που είναι … ΝΑΖΙ και φυσικά και κομμουνιστές!)

17. Η απλότητα έχει πάρα πολλή πολυπλοκότητα!

18. Στο Υπουργείο Παιδείας ετοιμάζουν τα μαθήματα για τα παιδιά μας … εβραίοι! Είναι όλοι τους ζαβόπαίδα!

19. Το αλφάβητό μας έχει …27 γράμματα! Όλος ο πλανήτης μιλούσε κάποτε ελληνικά!

20. Ο Τσίπρας είναι και αυτός εβραιόπαιδο χαζαράκος.

21. Κάτι λέει για το αίμα των προγόνων, και πως είναι εκπρόσωπός του…

22. Εβραίοι στουρνάρια, δεν έχετε γλώσσα.

Απολογούμαι αν μετέφερα κάτι λανθασμένα. Δύσκολο να κρατήσει κάποιος ψυχραιμία κάτω από τέτοια επίθεση στη νοημοσύνη του.

Δύσκολο και να προσπαθήσει κάποιος για νόημα στα πιο πάνω. Υπάρχουν όμως 2 ζητήματα:

Ο Σώρρας φυσικά και δεν έχει τα λεφτά. Περιπαίζει τον κόσμο. Με τον τρόπο που το βάζει όμως, θέτει το βάρος στην άλλη πλευρά: αποδείξετε μας ποιοι είστε, και δικαιολογήστε τις απαιτήσεις σας για να δούμε αν είναι νόμιμες, για να δούμε αν θα σας πληρώσουμε. Εννοείται πως κανείς δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί να κάνει κάτι τέτοιο, εννοείται πως με την «επιχειρηματολογία» που στήνει ο παλαβός, κανένα κομμάτι του χρέους δε θα είναι νόμιμο, άρα ο Σώρρας θα έχει να λέει, εγώ ήθελα να τα δώσω, αλλά δεν συνεργάστηκε κανείς!
Το άλλο αφορά την πολιτική εμπλοκή του απατεώνος. Ήδη στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, κατεβαίνουν συνδυασμοί παλαβών που υποτίθεται εκπροσωπούν τον Σώρρα. Τα στοιχεία μέχρι στιγμής αφορούν 2-3 περιπτώσεις, θα επανέλθω σε αυτό σε άλλη ανάρτηση.
(*) Το κείμενο αυτό ετοιμάζεται εδώ και λίγες μέρες. Ανεβαίνει σήμερα που δεν είναι η 9η του μηνός, γιατί αυτό δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα. Το βεβαρυμένο μου πρόγραμμα δεν μου επέτρεψε.

Τελευταία ενημέρωση:

fullscreen-capture-11032014-130643-bmp
Μας πλησιάζουν!

Πηγή: http://strovoliotis.wordpress.com/2014/03/11/%CE%BF-%CF%86%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%8E%CF%81/

2 Comments on "Ο απένταρος “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμιος Σώρρας 5 μήνες πριν από την αποκαθήλωση, παραληρεί…"

  1. Καλε τι σκας?για αυτους που πιστευουν οτι προερχομαστε απο εξωγηινους,οτι μας ψεκαζουν,οτι ο ελβις ζει και αλλα τετοια καλα.?..συνηθως ημιμαθεις(αλλοιως εντελως αμαθεις) ,κομπλεξικοι που εχουν προβληματα απο την εφηβεια ,οταν δεν τους εκαναν παρεα τα αλλα παιδακια ,και τωρα θελουν να εκδικηθουν ,με βια,με δηθεν αποκαλυπτικες πληροφοριες που αυτοι μονο κατεχουν για καποιο μυστηριο λογο,και που ολοι εμεις οι αλλοι δεν μπορουμε να κατανοησουμε λογω ελλειψης απο το DNA μας της κληρονομικης βλακειας.Αυτοι που επειδη ποτε δεν προσπαθησαν να μαθουν κατι καλα,βολευονται σε ολη την ζωη τους με μισες αληθειες /μυθους που ανυψωνουν την κατα τα αλλα αναξια του αερα που αναπνεει υπαρξης τους…αυτα.Χεστους με λιγα λογια.Οι καραγκιοζηδες αυτοαποκαλυπτονται,αυτοαναιρουνται και τελικα ,μενουν κολλημενοι ,στην μεσαιωνικη τους πνευματικη κατασταση……

    • θεϊκό σχόλιο!!! με κάλυψε πλήρως!!! αναρωτιέμαι μόνο τι IQ διαθέτουν αυτοί που τον πιστεύουν… από την προσωπική μου πείρα δύο γνωστών μου οπαδών… μάλλον ανύπαρκτο…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*