Ο εκ Πάτρας ΑΠΕΝΤΑΡΟΣ «τρις-εκατομμυριούχος», Αρτέμιος Σώρρας, που έχει το θράσος να απειλεί και να βρίζει τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο και τους δημοσιογράφους του Mega, συνεργάζεται με ακροδεξιούς και Χρυσαυγίτες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Δημιουργεί πυρήνες που θα χρησιμοποιήσει «όταν έρθει η ώρα», όπως συχνά απειλούν τα πρωτοπαλλίκαρά του. Η αστυνομία (στην Κύπρο και την Ελλάδα) πρέπει να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τύπο πριν είναι πολύ αργά, διότι οι απειλές του ιδίου και των «στρατιωτών» του είναι συγκεκριμένες.

Υπενθυμίζω ότι τον ΑΠΕΝΤΑΡΟ «τρις-εκατομμυριούχο»,«εισήγαγαν» στην κυπριακή κοινωνία ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Γιαννάκης Μάτσης και η ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ κ. Παπαδοπούλου. Και οι δυο οφείλουν απολογία στον κυπριακό λαό διότι παρέσυραν πολλούς ανθρώπους στην Κύπρο να τον συναντήσουν και να ακούσουν τις άνευ προηγουμένου βλακείες του.

Εάν γινόταν δεκτή από την κυπριακή κυβέρνηση η δήθεν «πρόταση» του ΑΠΕΝΤΑΡΟΥ Σώρρα, η Κύπρος και ο λαός της θα χρωστούσαν στους διεθνείς αυτούς απατεώνες, περισσότερα δισεκατομμύρια δολάρια απ’ όσα χρωστούν στους δανειστές των Βρυξελλών, της Φραγκφούρτης και του ΔΝΤ…

— Το σκάνδαλο με τις μίζες που έλαβαν ανώτεροι αξιωματούχοι του ελληνικού υπουργείου Αμυνας από εμπόρους όπλων, μπορεί να ακουμπήσει και την Κύπρο.

Δικαστικός παράγοντας δεν απέκλεισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, να επεκταθούν οι έρευνες και στο νησί μας. Η εμπλοκή του πρώην υπουργού και εκ των ιδρυτών του ΔΗΚΟ, Ντίνου Μιχαηλίδη στο δίκτυο του Ακη Τσοχατζόπουλου, είναι ένας επιπλέον λόγος να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, και στην Κύπρο.

— Αυτός ο άβουλος Μπαν κι Μουν τοποθετείται επί παντός επιστητού και μάλιστα με διάθεση κριτική για πολλά διεθνή προβλήματα. Στο πρόβλημα της Κύπρου επιμένει στην αντιδημοκρατική τακτική της πολιτικής των «ίσων αποστάσεων».

Βεβαίως, κάποιοι του δίνουν το δικαίωμα να αθωώνει σε κάθε έκθεσή του την κατοχική δύναμη. Και αυτοί οι κάποιοι είναι οι εκάστοτε Πρόεδροι της Κύπρου, οι οποίοι φοβούμενοι την επίρριψη ευθυνών, υποχωρούν άτακτα σε κάθε διαπραγμάτευση. Κάποιος να υπενθυμίσει στο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ ότι η Κύπρος είναι το θύμα. Η κατοχική δύναμη είναι η Τουρκία…

ΜΙΧ. ΙΓΝ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: