Η τελευταία μαχαιριά στον Παύλο Φύσσα




Της ΕΛΛΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ

Ο θάνατος του Παύλου Φύσσα, σίγουρα αποτελεί σταθμό για το Έθνος μας. Έχουμε «μάθει τόσα χρόνια να ζούμε με το τέρας και απ’ ότι φαίνεται όχι μόνο το συνηθίσαμε αλλά αρχίσαμε κιόλας να του μοιάζουμε… Κάποιοι γίναμε ίδιοι μ’΄αυτό και κάποιοι  άλλοι χειρότεροι….

Εξώφυλλο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο Παύλος Φύσσας, να  ξεψυχάει στην αγκαλιά της αγαπημένης του, η οποία μάταια προσπαθούσε με τις παλάμες της να σταματήσει την αιμορραγία…  Η δολοφονία του αδικοχαμένου Παύλου σηματοδοτεί τη πτώση της δημοκρατίας μας, και η συγκεκριμένη φωτογραφία, μπορούσε να γίνει το νέο σύμβολο, για την απαρχή ενός νέου αγώνα….

Μα δυστυχώς η δημοσίευση της  δε γίνεται για την καταδίκη του εγκλήματος…. Η φωτογραφία πουλήθηκε, ακριβώς όπως οι προαγωγοί πουλάν τις πόρνες… Όλα στο βωμό του χρήματος και της «πεθαμένης» δόξας…  Κάποιοι «ρούφηξαν»  και έβαψαν τα ευρώ τους,  με το αίμα του Παύλου… Εμποριοποίηση και εκμετάλλευση νεκρών… Άλλη μία συμφορά που συμφέρει… Τελικά την τελευταία μαχαιριά, στον αδικοχαμένο νέο, την έδωσε ο Θέμος Αναστασιάδης και όχι ο Ρουπακιάς….

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: