Είναι γεννημένος φονιάς…




Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Οταν ένας άνθρωπος καρφώνει δύο φορές το στιλέτο στην καρδιά του συνανθρώπου του είναι απλά γεννημένος φονιάς. Κυριαρχείται από μίσος, και δεν λογαριάζει τη ζωή κανενός. Δεν είναι κατασκευασμένος δολοφόνος.

Αποδεδειγμένα ο πολιτικός χώρος του Γιώργου Ρουπακιά είναι συγκεκριμένος και οι ναζί της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να κρυφθούν άλλο. Αλλωστε, δεν επιτρέπεται να τους αφήσουμε να ξεφύγουν από το πολιτικό έγκλημα, που συγκλόνισε τη χώρα και προκάλεσε τεράστια ζημιά στον εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Την Τετάρτη το μεσημέρι είχα την ευκαιρία να συζητήσω το θέμα με το γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ, ένα πολιτικό που απορρίπτει τα άκρα διότι ήταν θύμα και ο ίδιος των ακροδεξιών (της Αμερικής), οι οποίοι τον κυνήγησαν διασπείροντας ψευδέστατες ειδήσεις για να καταστρέψουν την εικόνα του. Ευτυχώς, οι δημοσιογράφοι τους έπιασαν στα πράσα και ο γνωστός φιλέλληνας γερουσιαστής σώθηκε. Ο κ. Μενέντεζ ανησυχεί για την Ελλάδα. Και δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος. Απέδειξε πως αγαπά τη χώρα μας.

Στο Κογκρέσο, όπου η Ελλάδα έχει πάρα πολλούς φίλους, η ναζιστική οργάνωση είναι συχνά θέμα συζήτησης. Φροντίζουν οι εχθροί μας γι’ αυτό, επιδιώκοντας να εκτροχιάσουν τη στενή φιλία και συνεργασία που αναπτύσσεται με το «Εβραϊκό Λόμπι». Και όταν επισκεφθεί το Καπιτώλιο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για να θέσει και να προωθήσει τα εθνικά μας θέματα, θα πρέπει να είναι έτοιμος με πειστικές απαντήσεις. Το μείζον ερώτημα που τίθεται, είναι το γεγονός ότι αφέθηκε η Χρυσή Αυγή να ανδρωθεί χρησιμοποιώντας εκβιασμούς και απειλές και εκμεταλλευόμενη την οικονομική κρίση και τις ευθύνες των πολιτικών και των τραπεζιτών για την τραγωδία που περνά η χώρα.

Δεν έπρεπε να επιτρέψουμε να φτάσουν εδώ τα πράγματα. Και είναι λάθος η αναιμική θεωρία ότι στη Δημοκρατία όλα επιτρέπονται. Η ΧΑ χρησιμοποίησε τη Δημοκρατία για να δυναμώσει και στη συνέχεια να την καταλύσει. Αυτό ήταν το σχέδιο του Μιχαλολιάκου και της αρχικής ομάδας των χουντικών που δημιούργησαν τη ναζιστική οργάνωση. Είναι ψυχί τε και σώματι ναζιστές και έτσι έπρεπε να αντιμετωπιστούν. Η Δημοκρατία δεν πρέπει να ανέχεται τους ακραίους, πρέπει να τους τιμωρεί και να τους ξερνά στα σκουπίδια. Διότι εκεί είναι η θέση τους.

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι αμαρτωλό. Χωρίς αμφιβολία ευθύνεται για την άνευ προηγουμένου κρίση που βιώνει ο λαός. Αυτοί καταχρέωσαν το κράτος, ανάμεσά τους βρίσκονται μέχρι και σήμερα πολιικοί, που έγιναν πλούσιοι κλέβοντας τα κρατικά ταμεία. Εκτός του Ακη Τσοχατζόπουλου δεν τιμωρήθηκε κανείς άλλος. Αντίθετα αλληλοπροστατεύθηκαν. Τις συμπεριφορές αυτές εκμεταλλεύθηκε η ναζιστική οργάνωση, η οποία βγάζει αδιάντροπα τη γλώσσα στη Δημοκρατία. Πρέπει να το φωνάξουμε: μέχρι εδώ…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: